21.12.2020 | Zprávy

Ve Fatře proběhlo natáčení instruktážních videí Bona. 

Bona ve spolupráci s Fatra, výrobcem kvalitních podlahových krytin, natočila instruktážní videa, která názorně představí, jakým způsobem se o podlahy starat tak, aby si zachovaly svůj krásný design a vlastnosti, dlouhodobě. Videa zachycují jednotlivé postupy údržby - od čištění, ochrany povrchu, hloubkového strojového čištění až po renovaci elastických podlah, jako je PVC, vinyl apod., více ZDE.

Jedinečný program ošetření nabízí vyčištění, oživení stávajícího vzhledu povrchu podlahové krytiny a pomocí metody přelakování je výsledkem nový vzhled podlahy. Proces nabízí rychlost, jednoduchost a udržitelnost. Odolný systém poprvé umožňuje majiteli podlah obnovit opotřebované a poškozené podlahy vyrobené z gumy, PVC, PU, vinylu a linolea, pomocí renovace, čímž jej zbavuje nutnosti podlahu úplně vyměnit. Tím jsou sníženy prostoje o působivých 50%, což vede ke značným úsporám majitelů podlah. Nyní je možné dokonce i změnit design podlahy.

Video 3: Ochrana povrchu – navrácení lesku

Podlahy bez lesku, ”matný” vzhled a nízká kvalita povrchu podlah. Tyto povrchy lze snadno obnovit vydrhnutím a vyčištěním podlah do hloubky pomocí stroje a speciálních čistících prostředků. Nová ochranná vrstva leštěnky obnoví původní lesk a prodlouží životnost podlah. Bezpečně, rychle a snadno. Přípravky specificky určené pro PVC, PU, linoleum a gumové podlahy obnoví vzhled podlah a navrátí jim jejich původní krásu. Tento typ údržby je doporučován především v komerčních prostorech s vysokou zátěží, pro lepší odolnost povrchu. Zahrnuje strojové čištění podlahy do hloubky a následné ošetření pro ochranu povrchu podlahy pro lesklý nebo matný vzhled, dle přání.

Podívejte se na naše další videa!

Údržba Fatrafloor - pdf:

Instrukce Fatrafloor – pdf: