22.12.2020 | Zprávy

Ve Fatře proběhlo natáčení instruktážních videí Bona. 

Bona ve spolupráci s Fatra, výrobcem kvalitních podlahových krytin, natočila instruktážní videa, která názorně představí, jakým způsobem se o podlahy starat tak, aby si zachovaly svůj krásný design a vlastnosti, dlouhodobě. Videa zachycují jednotlivé postupy údržby - od čištění, ochrany povrchu, hloubkového strojového čištění až po renovaci elastických podlah, jako je PVC, vinyl apod., více ZDE.

Jedinečný program ošetření nabízí vyčištění, oživení stávajícího vzhledu povrchu podlahové krytiny a pomocí metody přelakování je výsledkem nový vzhled podlahy. Proces nabízí rychlost, jednoduchost a udržitelnost. Odolný systém poprvé umožňuje majiteli podlah obnovit opotřebované a poškozené podlahy vyrobené z gumy, PVC, PU, vinylu a linolea, pomocí renovace, čímž jej zbavuje nutnosti podlahu úplně vyměnit. Tím jsou sníženy prostoje o působivých 50%, což vede ke značným úsporám majitelů podlah. Nyní je možné dokonce i změnit design podlahy.

Video 4: Přelakování – jistota obnovy

Poškozené nebo silně opotřebované podlahy by za běžných okolností vyžadovaly výměnu. Nyní je však možné podlahu přelakovat. Jedná se o unikátní systém ošetření povrchu podlah, jako je vinyl, PVC, PU, linoleum nebo gumová podlaha, pomocí speciálních technik ošetření. Systém nabízí účinnou alternativu, jak obnovit původní vzhled podlah rychle a prodloužit jejich životnost.

Přelakováním získáte zbrusu novou podlahovinu – perfektní povrch během několika hodin práce, profesionálně. Jedná se o přebroušení povrchu talířovou bruskou a vysoce výkonným brusivem, vyčištění podlahy a přípravu pro přelakování pro kompletní změnu designu povrchu podlahy. Dokonce i výrazné přeměny a změny barvy lze dosáhnout snadno a rychle a výsledkem bude nový skvělý vzhled a vizuální vylepšení. Na výběr je možnost vytvoření si vlastního vzhledu podlahy pomocí nové škály barev a dekorových chipsů. Možnosti jsou nekonečné.

Podívejte se na naše další videa!

Údržba Fatrafloor - pdf:

Instrukce Fatrafloor – pdf: