12.11.2019 | Zprávy

V pondělí 11. 11., se v prostorách společnosti Asko, konala prezentace kolekcí třívrstvých dřevěných podlah HARO od renomovaného německého výrobce. Nezůstalo ovšem jen u podlah. Součástí prezentace bylo rovněž představení HARO WALL, efektního a jednoduchého systému pro obložení vnitřních stěn. 

Zajímavá byla zejména praktická ukázka, během které jsme měli možnost vidět, jak snadná je aplikace právě HARO WALL. Přímo před námi se demonstrační zeď rychle plnila dřevěnými obklady bez jakýchkoli známek námahy jejich aplikátora.

Zdroj: HARO

Nejen samotné prezentace však byly informačně přínosné. Protože se prezentace konala přesně na den svatého Martina, byla nám během přestávky vyložena historie Svatomartinského vína, spojená s jeho ochutnávkou.

FAKTA:

HARO, přední německý výrobce dřevěných podlahových krytin s více než 150 letou tradicí zpracování dřeva, nabízí ve spolupráci se společností Asko a.s. exkluzivní kolekci prémiových podlah. Exkluzivní kolekce HARO pro Asko a.s. obsahuje podlahy v třívrstvé konstrukci, a to jak v provedení 3-parketových vzorků, tak i selských prken.

Povrchy jsou upraveny různým stupněm kartáčování a vybírat lze jak z lakovaných povrchů, tak i povrchů upravených přírodním olejem. Nejvíce zastoupenou dřevinou v exkluzivní kolekci je stále oblíbený dub v různých designech, které se dokonale přizpůsobí každému stylu zařízení a každé velikosti místnosti a uspokojí každého zákazníka.

VÍCE INFORMACÍ:

https://www.asko-as.cz/sortiment/podlahy-a-prislusenstvi/drevene-podlahy/podlahy-haro-parkett/.

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.