09.11.2019 | Zprávy

S hlavním tématem „ATMYSPHERE“ se veletrh DOMOTEX 2020 zaměří na vlastnosti podlahových krytin navržených tak, aby navodily pocit větší pohody. To zahrnuje vývoj nových produktů s vylepšenými akustickými vlastnostmi, které poskytují klidnější a pohodovější zážitek během pobytu v místnosti. Nejlepší z nich budou k vidění od 10. do 13. ledna 2020 v německém Hannoveru. Výstava představí produkty kreativně vytvořené v rámci inovativních návrhů interiérového designu inspirované hlavním tématem: “ATMYSPHERE”.

Mohou prostory, v nichž žijeme a pracujeme, zlepšit kvalitu našeho života tím, že přispějí k pocitu vnitřního klidu a pohody? Naše vnitřní prostory mohou být navrženy pro větší klid, a to doslova od základů. Nižší hluk v pozadí zvyšuje náš pocit pohody a zlepšuje naši koncentraci – klíčový faktor v prostorech, jako jsou kanceláře typu „open space“, restaurace a hotely. Používá se v kombinaci s měkkým zařízením a speciálními akustickými panely, koberci na míru, odolnými podlahovými krytinami z korku a speciálními parketovými a laminátovými podložkami, což může výrazným způsobem snížit přenos hluku.

O příkladech produktů od inovativních vystavovatelů DOMOTEX a dalších průkopníků v oblasti podlahových krytin ilustrujících akustickou dimenzi globálního trendu v oblasti zdraví a zdravého životního stylu se dočtete v časopise DOMO č. 6/2019, který vyšel 5.11., k dostání ZDE.