21.06.2019 | Zprávy

SOUTĚŽ O PROFESIONÁLNÍ MASKOVACÍ PÁSKY PRO PŘESNÉ OKRAJE

Časopis SPEKTRA připravil pro své čtenáře další soutěž, ve spolupráci s firmou tesa tape s.r.o., kterou najdete ve vydání č. 3/2019 na straně 13 nebo níže .....

Objevte kvalitu a poznejte rozdíl. Maskovací pásky tesa Precision Mask zajistí vždy přesné a ostré okraje. Díky tenkému nosiči z washi papíru barva pod páskami nepodteče. Jsou vhodné pro hladké a mírně hrubé povrchy, pro všechny typy barev. Vzhledem k delší době odstranitelnosti pásek je možné jedno maskování použít pro více pracovních postupů. Šetříte tak nejenom čas, ale také peníze a vaše práce se tak s Precision páskami stává mnohem efektivnější.

Přesvědčte se o kvalitě pásek sami. Tři výherci obdrží od společnosti tesa tape s.r.o. balíček maskovacích pásek tesa® Precision Mask.

Stačí správně odpovědět na následující soutěžní otázku, odpověď zaslat na e-mail soutez@atemi.cz (do předmětu napište „TESA“) do půlnoci 21. 7. 2019 a věřit, že se právě na Vás usměje štěstí v podobě výhry. Výhercem soutěže se stane 49., 99. a 149. účastník v pořadí soutěže se správnou odpovědí.

Jaká páska tesa® Precision Mask je vhodná pro maskování citlivých povrchů?

1/ Precision Mask Outdoor

2/ Precision Mask Standard

3/ Precision Mask Sensitive

Výherní balíček obsahuje maskovací pásky pro přesné okraje Precision Mask Standard (tesa® 4344), Precision Mask Sensitive (tesa® 4333), Precision Mask do interiéru i exteriéru (tesa® 4334), Precision Mask Outdoor (tesa® 4440) a kombinaci zakrývací fólie a maskovací pásky Easy Cover Precision Stadard (tesa® 4402) a Easy Cover UV Precision (tesa® 4411).

Výherce soutěže oznámíme v pondělí 22. 7. na facebooku iSPEKTRA a v dalším vydání magazínu SPEKTRA.

Kam posílat odpovědi: soutez@atemi.cz
Předmět mailu: TESA
Uzávěrka soutěže: 21. července ve 24:00
Vyhlášení: 22. července ve 12:00 na facebooku iSPEKTRA a v časopise SPEKTRA č. 4/2019

Účastí v soutěži souhlasíte s tím, že v případě výhry jedné z cen může být zveřejněno Vaše jméno v rámci vyhlášení výsledků soutěže na facebooku iSPEKTRA a v časopise SPEKTRA č. 4/2019.

Přejeme Vám hodně štěstí a zároveň příjemné čtení magazínu SPEKTRA.

Vaše redakce