10.06.2019 | Zprávy

Vybíráte podlahovou krytinu? Pomohlo by Vám vidět podlahu v prostoru? Pak máte skvělou možnost využít zdarma virtuální realitu vyvinutou speciálně pro prezentaci podlah.

Ve virtuální realitě společnosti V-podlahy máte k dispozici 3 byty, v nichž procházíte prostorem. Vyberete si z nabídky typ a dekor podlahy, která se vám pak zobrazuje v daném interiéru. Co při tom může člověk prožívat? Emoce, pocity, představy.

A kde můžete virtuální realitu zažít?
Na pobočce V-PODLAHY v Brně (ulice Masná 104) a v Ostravě (ulice Hlučínská 1177) si tuto novinku máte možnost vyzkoušet už nyní. Jedná se o bezplatnou službu, máte možnost prožít skvělý zážitek na vlastní kůži.

Technologie virtuální reality vytváří iluzi skutečného prostředí. Speciální brýle Vám poslouží k tomu, abyste se na chvíli vnořili do zcela jiného světa. Doposud jste měli možnost zhlédnout vzorky pouze na prodejně, nyní se procházíte vybraným interiérem. Získáváte tak podstatně lepší představu o tom, jakou podlahovinu chcete koupit. Nasadíte si brýle pro virtuální realitu a začnete si užívat nastavené prostředí zcela novým způsobem. Ocitnete se přímo v centru dění, procházíte se bytem po Vámi zvolené podlaze.

Vybíráte podlahu do dětského pokoje?
Využijte představivosti a fantazie Vašich dětí. Vezměte je s sebou a dejte jim možnost vybrat si společně s Vámi. Brýlemi a virtuální realitou budou nadšeni, připravíte jim zároveň nezapomenutelný zážitek.

www.vpodlahy.cz