14.07.2023 | Praxe

Hledáte možnosti pro renovaci schodiště nebo stavíte schodiště zcela nové? Zvolte optimální řešení – schodišťové systémy TOPSTEP zajistí výhody v podobě snadné a rychlé instalace, vysoké odolnosti, dlouhé výdrže a sladění s libovolným interiérem, a to cenově velmi výhodně.

VÝSTAVBA NOVÉHO SCHODIŠTĚ

Pro výstavbu schodiště se perfektně hodí naše nosná schodišťová stavebnice CEMVIN STEP. Skládá se ze schodišťových komponentů vyrobených z vláknocementových desek, které jsou dodávané včetně všech spojovacích prvků. Montáž je snadná a rychlá, není třeba žádné další přídavné konstrukce a schodiště je možné používat ihned po dokončení. Vláknocementové desky jsou velmi odolné a vhodné i pro silně namáhaná schodiště, navíc jsou nehořlavé a chrání stavbu před šířením požáru.

REKONSTRUKCE A OBKLADY NOVÝCH SCHODIŠŤ

Hledáte-li způsob, jak rekonstruovat staré schodiště, nebo v novostavbě potřebujete nové schodiště zkrášlit a sladit se zbytkem interiéru, optimálním řešením je laminátový nebo vinylový obklad. Systémy obkladů TOPSTEP lze aplikovat na libovolné schodiště. Nezáleží na tvaru ani na podkladovém materiálu – obložit lze schodiště rovné i točité, z kamene, betonu, dřeva, kovu i teraca. Při rekonstrukci navíc pomůžou překonat i nerovnosti a deformace povrchu bez nutnosti broušení materiálu. Schodiště TOPSTEP je opravdu kompletní. Nabízíme totiž celou řadu příslušenství – ladící bočnice, LED osvětlení i nerezové zábradlí s volitelným materiálem madla.

ODOLNÝ A ELEGANTNÍ

Laminát je extrémně odolný a přirozeně robustní – nejenže dobře snáší otřesy a odolá vysokému tlaku, ale je také velmi odolný vůči povrchovému narušení a k tomu barevně stálý. Postformované laminátové obklady TOPSTEP ještě navíc poskytují i ochranu vůči oděru na hraně, kde běžně ostatní obklady trpí oděrem. Nevyžaduje ani žádné povrchové ošetřování – žádné lakování, olejování ani broušení. Veškeré nečistoty lze odstranit vlhkým hadříkem a jiná údržba není třeba. Důležitým aspektem schodiště je ale také estetika. Nabízíme proto širokou nabídku tvarů profilů i dekorů – různě barevných dřevěných, mramorových i betonových.

3D KONFIGURÁTOR

Pokud chcete vidět, jak schodiště bude vypadat a jednoduše mít přehled o vybraných materiálech a variantách komponent, využijte náš 3D KONFIGURÁTOR. Můžete si od začátku vše navrhnout a na základě svého návrhu pak snadno komunikovat s naší podporou.

Schodišťové systémy TOPSTEP jsou navrženy tak, aby jejich instalace byla snadná a rychlá, zároveň ale jsou plně přizpůsobitelné konkrétní zakázce. Součástí nabízených služeb je také individuální konzultace, zaměření, odborné poradenství, a nakonec také samotná instalace. Další informace hledejte na www.topstep.cz a v případě jakýchkoliv otázek nebo zájmu o spolupráci neváhejte navázat kontakt!

Celý článek najdete v časopise DOMO 4/2023 na straně 44, online si můžete přečíst ZDE.