02.06.2023 | Zprávy

Parkety jsou rafinovaný a elegantní design, který obstál ve zkoušce času, a parkety od společnosti Amtico, nejsou výjimkou. Tento všestranný a zároveň trvalý vzor se stejně dobře uplatní v klasickém i moderním prostředí.

V posledních letech zažívají parkety v moderních interiérech renesanci, zejména ve vzoru rybí kosti. Tento ikonický vzor se dnes používá v moderních i dobových nemovitostech a je ideální jak pro velké otevřené obytné prostory, tak pro menší intimní prostory.

Parkety pomáhají opticky rozšířit místnost a dodávají jí teplo a dědictví a vnášejí do ní nadčasový a rafinovaný půvab. Je krásně univerzální a je k dispozici v různých barevných provedeních, od chladných borovic Scandi až po bohaté staré duby, které doplňují množství různých vzhledů a stylů. Svým geometrickým vzorem přináší pohyb a rovnováhu a vytváří dokonalé pozadí pro jakoukoli místnost v domácnosti, ať už se jedná o koupelnu, kuchyň, obývací pokoj nebo ložnici.

Foto: Amtico Spacia - Washed Salvaged Timber, SS5W3322 - velké parkety

Tradiční dubové parkety

Parkety s klasickým vzhledem doplňují mnoho interiérových schémat. Pokud jde o tradiční dub, venkovský dub i vyřezávaný dub vnesou do vašeho domova pocit stylu a tepla, skutečnou nadčasovou eleganci.

    

Foto: Amtico Spacia - Iced Oak, SS5W3310 - velké parkety

Současné parketové podlahy

Tým designérů společnosti Amtico povýšil tento univerzální vzor na výběr krásných podlah pečlivou kombinací rozměrů a barev. Syté inkoustové a hluboké indigové tóny dřeva Ink Wash Wood dodají prostoru luxusní a moderní vzhled. A pokud chcete něco ještě modernějšího, vyzkoušejte kamenné parkety z naší kolekce Spacia.

Parketové podlahy ve stylu Scandi

Oblíbený trend v bytovém designu v podobě interiérů ve stylu Scandi má svůj význam a parketové podlahy Amtico vám pomohou tohoto dojmu u vás doma dosáhnout. S produkty, jako jsou Iced Oak a Shell Oak, vytvoříte světlé, vzdušné a relaxační prostory.

Kolekce LVT společnosti Amtico jsou pečlivě navrženy a vybrány tak, aby nabízely barvu a design vhodný pro jakýkoli prostor vašeho domova, a díky malým a velkým formátům parket, které jsou k dispozici v našich kolekcích Signature, Spacia a Form, si můžete užívat všech výhod stylu bez námahy a snadné údržby v oblíbeném efektu parket, který bude mít trvalou přitažlivost.

www.anvitrade.cz 

Celý článek najdete v časopise DOMO 3/2023, který si můžete předplatit ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na j.patzakova@atemi.cz