10.02.2023 | Zprávy


Po dvou letech pauzy kvůli pandemii proběhl ve dnech 12. - 15. ledna DOMOTEX 2023. Přípravy na DOMOTEX 2024, který se bude konat v Hannoveru od 11. do 14. ledna, jsou již v plném proudu. Proto bychom vás chtěli předem informovat o nejnovějším vývoji ohledně tohoto předního světového veletrhu.
 
Četné výměny názorů s našimi vystavovateli a trhem ukázaly, že segmenty "Koberce" a "Podlahy" mají různé potřeby, pokud jde o frekvenci DOMOTEXu. Proto budou oba světy v budoucnu v hannoverském závodě spojeny v modelu s rotujícími ohnisky:
 
V sudých letech „DOMOTEX – Home of Flooring“ komplexně sjednotí celou oblast tvrdých podlahových krytin a souvisejícího zboží i koberců a koberečků.
 
V lichých letech se na „DOMOTEX – Carpets & Rugs“ představí vystavovatelé z řady ručně vyráběných koberců a strojově vyráběných koberců a koberečků.
 
Zůstane stanovený termín v lednu. Kromě hlavní akce na výstavišti v Hannoveru budou řadu akcí nadále doplňovat DOMOTEX asia/CHINAFLOOR v Šanghaji a DOMOTEX Turkey v Gaziantepu – v závislosti na dalším vývoji v regionu po zemětřesení.

www.domotex.de