26.10.2022 | Zprávy

Nová 75 mm pásová bruska M18 FUEL™ nabízí profesionálům nejvýkonnější a nejuniverzálnější akumulátorovou pásovou brusku, která pomáhá při úběru materiálu na staveništi pomocí praktičtějšího inovativního řešení poháněného akumulátorem, které nahrazuje tradiční výrobky s kabelem.

Kompaktní design s plochou přední a boční hranou umožňuje broušení v rovině a Hruška nastavitelná bez použití nářadí umožňuje, aby si uživatel nastavil přední rukojeť do své optimální polohy při broušení.

Pásová bruska M18 FUEL™ byla optimalizována pro použití na stavbě díky hlavici s možností nastavení bez použití nářadí a také ergonomickému designu, který uživatelům umožňuje pracovat i ve stísněných rozích a na malých prostorech. Generuje 8 ampérů výkonu a nabízí uživatelům rychlejší úběr materiálu s rozsahem rychlosti pásu 230-410 metrů za minutu. Pásová bruska M18 FUEL™ 75 mm je kompatibilní s prémiovým vícevrstvým prachovým sáčkem a univerzálním adaptérem na vysávací hadici a nabízí nejlepší sběr prachu ve své třídě, kdy zachytí 90 % prachu buď přes univerzální prachový port nebo pomocí vícevrstvého vaku na prach.

LED svítilny jsou umístěny na přední a boční straně a poskytují osvětlení na 180°.

Společnost Milwaukee se zavázala zvyšovat produktivitu poskytováním řešení zaměřených na výkon, aby uživatelé mohli vykonávat celodenní práci na jeden akumulátorový systém. Nová pásová bruska M18 FUEL™ 75 mm je plně kompatibilní s celou řadou M18™, která nyní nabízí více než 250 řešení pro elektrické nářadí.

*M18 FUEL™ je navržen pro nejnáročnější řemeslníky na světě. Všechny výrobky M18 FUEL™ poskytují bezkonkurenční výkon a jsou vybaveny třemi exkluzivními inovacemi Milwaukee® - bezkartáčovým motorem POWERSTATE™, akumulátorem REDLITHIUM™ a inteligentním hardwarem a softwarem REDLINK PLUS™ - které poskytují bezkonkurenční výkon, dobu chodu a odolnost na staveništi. Jednoduše řečeno, nářadí M18 FUEL™ je nejvýkonnější 18V akumulátorové nářadí ve své třídě.

Specifikace - M18 FUEL™ 

  • Typ akumulátoru: Lithium-ion
  • Akumulátorový systém: M18 FUEL™
  • Brusná plocha: 90 mm x 135 mm
  • Velikost pásu: 75 x 457 mm
  • Rychlost pásu: 230-410 m/min
  • Tlačítko Lock-On
  • Variabilní volič rychlosti s 5 nastaveními
  • Prachový port
  • Dvojité LED Svítilny
  • Hruška nastavitelná bez použití nářadí
  • Váha včetně akumulátoru: 4.6 kg

Balení obsahuje: 1x M18 FUEL™ 75 mm pásová bruska, 2x M18 HB5.5 akumulátory, 1x M12-M18 FC nabíječka a 1x HD Box

Příslušenství: Brusné pásy 75 x 457 mm

Pro více informací o 75 mm pásové brusce M18 FUEL™, videa brusky v akci či vyhledání nejbližší prodejny navštivte www.milwaukeetool.eu

Společnost Milwaukee Tool je předním výrobcem vysoce výkonného elektrického nářadí, příslušenství a ručního nářadí pro profesionální uživatele po celém světě. Od svého založení v roce 1924 je společnost Milwaukee Tool lídrem v oboru výroby odolného i výkonného nářadí. Díky neochvějnému závazku vůči řemeslníkům je Milwaukee Tool i nadále vedoucí firmou se zaměřením na poskytování inovativních, pro řemeslo specifických řešení.

MILWAUKEE® QUALITY

Kvalita je naší nejvyšší prioritou. Počínaje pochopením potřeb profesionálních uživatelů elektrického nářadí je kvalita utvářena prostřednictvím návrhu špičkových výrobků, komponentů a procesů a rozšiřována používáním vysoce kvalitních materiálů, spotřebního materiálu a přísným testováním ve firmě i v terénu.

Tento proces je završen dodávkou výkonného elektrického nářadí a příslušenství, které profesionální uživatelé potřebují a vyžadují. Kvalita buduje pověst společnosti Milwaukee Tool již od roku 1924 a je i nadále hnací silou jejího růstu.