21.04.2022 | Zprávy


Raznice je skvělým nástrojem pro vytvoření detailně krásných vnějších i vnitřních rohů a ukončení. Raznicí se zpracovávají jádrové soklové lišty, kterými jsou v naší nabídce CUBU flex life, Cubu Decor, Cubu Premium nebo Cubu XL, na který je ještě speciální nástavec. Dá se použít také na lišty EP60.

Při použití raznice na lišty v kombinaci s řezačkou a dalším příslušenstvím uspoříte čas, peníze a zajistíte perfektní výsledek při pokládce. Pro doplnění jsou dostupné různé části příslušenství: Kufr, přítlačné nástavce pro lisování pruhů z designových krytin (pro použití v D 60 nebo C 60), upínací páka a řada dalších dílů. Pro zpracování jádrových lišt XL je nutno používat upínací páku XL.

Raznice je dodává na jako kompletní sada v kufru ve třech následujících variantách :

1. Velká sada v kufru s elektronickou pistolí HKP 2.0:
Raznice, ochranný kryt (namontovaný), upínací páka XL, nůžky na soklové lišty, přítlačné nástavce, lahvička s olejem, měřicí šablona, skládací měřítko, tužka, tavná pistole HKP 2.0, 5 oranžových tyčinek lepidla, 5 transparentních tyčinek lepidla, nová řezačka proužků (nastavitelná na 40 až 140 mm tloušťky proužků).

2. Velká sada v kufru s pistolí HKP 220:
Raznice, ochranný kryt (namontovaný), upínací páka XL, nůžky na soklové lišty, přítlačné nástavce, lahvička s olejem, měřicí šablona, skládací měřítko, tužka, tavná pistole 220 (stará verze), 5 oranžových tyčinek lepidla, 5 transparentních tyčinek lepidla, řezačka proužků.

3. Malá sada v kufru:
Raznice, ochranný kryt (namontovaný), upínací páka XL, nůžky na soklové lišty, přítlačné nástavce, lahvička s olejem, měřicí šablona, skládací měřítko, tužka.

Podívejte se na instruktážní video a uvidíte, jak snadno se s raznicí pracuje - ZDE.

www.doellken-profiles.com/cz/ 

Celý článek najdete v profi magazínu DOMO 2/2022, který si můžete objednat ZDE, nebo požádat o ukázkový výtisk ZDE.