29.11.2021 | Zprávy


Dle léty prověřené tradice, která pokračuje i v dvacátém sedmém ročníku časopisu DOMO, završujeme vydavatelský ročník 2021 vyhlášením ocenění pro výrobce, prodejce a realizátory!

Jedno z OCENĚNÍ ROKU 2021 získala společnost BONA:

  • KATEGORIE: PRODUKT ROKU 2021
  • NÁZEV: Bona SuperSport pro sportovní dřevěné a elastické podlahy
  • SPOLEČNOST: Bona CR, spol. s r.o.

Řada Bona SuperSport je určena pro ošetření a údržbu sportovních dřevěných a elastických podlah. Sortiment zahrnuje základní a vrchní laky, barvy a čisticí prostředky speciálně vyvinuté pro potřeby sportovních podlah. Bona SuperSport System poskytuje kompletní řešení pro bezkonkurenční dokonalost v aplikaci, sportovním výkonu a údržbě podlahy.

Plně kompatibilní produkty a řešení umožňují hladší a jednodušší pracovní proces a výsledkem je optimalizovaný sportovní povrch z hlediska protiskluzných vlastností, stupně lesku a odolnosti povrchu. Díky metodám Bona profesionální údržby podlah si sportovní podlaha zachová původní vlastnosti dlouhodobě. Bona SuperSport splňuje nejvyšší standardy v oblasti sportovních podlah, proto je schválena a certifikována mezinárodní basketbalovou federací FIBA. Nyní také oceněna jako Produkt roku 2021!