27.05.2021 | Praxe

Sportovní podlaha klade velmi specifické nároky na barvu a povrchovou úpravu. Efektivní řešení Bona SuperSport vhodné pro dřevěné a elastické podlahy umožňuje hladší a snadnější pracovní proces. Podlaha musí absorbovat nárazy a minimalizovat zranění, bez vlivu na výkon. Klíčovými faktory jsou tření, odolnost proti nárazům a opotřebení a stupeň lesku. Údržba sportovních podlah pomocí speciálních prostředků pro čištění a údržbu zachová původní vlastnosti podlahy, po celou dobu jejich životnosti.

Elastické podlahy (PVC, vinyl, linoleum, guma) vynikají svou odolností a jednoduchou údržbou. Tyto podlahy se staly velmi populární a nachází se ve většině moderních sportovních zařízeních. Tyto podlahy, stejně jako ty dřevěné, lze dnes díky moderním technikám renovovat. Naše řešení nabízí všestrannost a svobodu designu při renovaci, stejně tak efektivní ochranu povrchu a údržbu elastických podlah.

CERTIFIKOVÁN A SCHVÁLEN PRO SPORT

Bona SuperSport System je systém kompletních řešení pro ošetření, údržbu a renovaci sportovních dřevěných a elastických podlah (PVC, linoleum, vinyl, guma). Sortiment Bona SuperSport je certifikován FIBA - mezinárodní basketbalovou federací. Je jediným partnerem ve sportu uznávaným Mezinárodním olympijským výborem (IOC). Bona jako oficiální technický partner FIBA splňuje nejvyšší standardy v oblasti sportovních podlah.

Video - část 1: Představujeme Bona SuperSport, David Novák – technik společnosti Bona:

Začíná sezóna renovací tělocvičen a jiných sportovních podlah! Připravte se včas a nakupte se slevou -10%, na celý sortiment Bona SuperSport pro renovaci a údržbu jak dřevěných, tak elastických podlah. Akce platí celé léto.

Akční letáček SuperSport -10%

Produkty Bona SuperSport

Pokládka a renovace sportovních podlah

Pro více informací nás kontaktujte! 

Bona CR, spol. s r.o.
Obchodní 132, 251 01  Čestlice
Tel.: +420 211 153 340, Fax: +420 211 153 349
E-mail: bonacr@bona.com 
www.bona.com/cz