17.02.2021 | Zprávy


Ačkoli se podlahové trendy liší od jiných módních trendů tím, že se tak často nemění, v posledním desetiletí to technický pokrok změnil. Vynálezci podlah vytvořili inovativní výrobky, které jsou cenově dostupné, ale odolné, nenáročné na údržbu, vodotěsné a vypadají luxusně.

Vinyl přichází v mnoha designech, strukturách a vzorech, včetně blond i kamenného vzhledu a dávají zákazníkům neomezenou možnost volby. Vinylová podlaha je v chladných měsících teplá a v horkém počasí chladná. Díky těmto vlastnostem je ideální pro použití v jakémkoli klimatu.

Dalším důvodem popularity vinylu je to, že výrobci produkují vysoce odolné modely. Nejen, že odolají oblastem s vysokým provozem, včetně kanceláří a institucí, ony přežijí i řádění dětí. A údržba je snadnější než u většiny jiných podlah, které je nutné leštit, voskovat nebo čistit speciálními přístroji.

Moderní modely vinylu jsou vodotěsné a jsou ideální do kuchyní, koupelen, a prádelen. Návrháři interiérů tak mohou vykouzlit design dřeva i tam, kde by to jinak bylo velice obtížné či zcela nemožné.

Foto: PERGO, pro.pergo.cz

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.