22.02.2021 | Praxe

V-PODLAHY představují 4 typy údržby elastických podlah.

Na tomto videu vám ukážeme renovaci povrchu pomocí PŘELAKOVÁNÍ elastických podlah, za použití produktů Bona PowerRemove R, Bona Pure a Bona Pure Colour a strojů Bona FlexiSand a Bona Power Scrubber. Systém nabízí rychlé obnovení původního vzhledu podlah a prodloužení jejich životnosti a odolnosti. 

VIDEO 4: PŘELAKOVÁNÍ PVC, VINYLU

Podívejte se na video, které zachycuje postup přelakování povrchu elastických podlah:

Poškozené nebo silně opotřebované podlahy by za běžných okolností vyžadovaly výměnu. Bona nabízí inovativní ošetření povrchu pomocí Bona Přelakování podlah. Účinná alternativa, jak obnovit původní vzhled podlah rychle a prodloužit jejich životnost. Ať už se jedná o vinyl, PVC, linoleum nebo gumovou podlahu, unikátní a bezpečné Bona Přelakování podlah poskytne perfektní povrch během několika hodin práce.

POSTUP PŘI PŘELAKOVÁNÍ POVRCHU ELASTICKÝCH PODLAH

Čištění: Vyčistěte podlahu suchou metodou. Odstraňte nečistoty vysáváním nebo zametením. Opravte lokálně poškozená místa podlahy. Aplikujte naředěný Bona PowerRemove R pomocí mopu (nařeďte vodou dle úrovně znečištění 1:1 - 1:5). Nechte reagovat cca 20 min. Zbruste mokrý povrch pomocí Bona FlexiSand 1.9, unašečem Bona Quattro a Bona Diamantovým brusivem. Vysajte špinavou kapalinu pomocí Bona Power Scrubber. Pak neutralizujte povrch čistou vodou pomocí Bona Power Scrubber. Nechte podlahu řádně zaschnout.

Přelakování: Aplikujte 2-složkový polyuretanový bezbarvý nátěr Bona Pure, nebo barevný nátěr Bona Pure Colour pomocí válečku. Nechte schnout min. 24 hodin. Nabízíme možnost vytvoření si vlastního vzhledu podlahy pomocí široké škály barev RAL.

STÁHNĚTE SI NÁVOD K ÚDRŽBĚ ELASTICKÝCH PODLAH ZDE:

KNIHOVNA VIDEÍ NA YOUTUBE ZDE:

Podívejte se na naše stránky:

O společnosti V-PODLAHY:

Společnost V-PODLAHY byla založena v roce 1994 jako distributor a prodejce podlahových krytin. První velkoobchodní sklad podlahovin vznikl v roce 1994 ve Vsetíně. Následovalo otevření poboček a vybudování skladů v Ostravě (1995), v Brně (1997), v Olomouci (1999), v Praze - Horních Počernicích (2006), v Ústí nad Labem (2011), v Pardubicích (2011), v Plzni (2015) a v Praze - Zličíně (2017).

Jsme česká firma se sídlem ve Vsetíně, která poskytuje služby a poradenství v oblasti prodeje podlahových krytin. Patříme k předním dodavatelům podlah na českém trhu a jsme partnerem mnoha významných tuzemských i mezinárodních společností. Na českém trhu působíme již 26 let.

www.vpodlahy.cz