18.11.2020 | Zprávy

Slova majitele: “Musím přiznat, že i já z toho mám velkou radost a předčilo to mé očekávání. Dost jsem si s přípravou užil při hledání „nejlepšího“ řešení použití materiálu, a nakonec jsem se rozhodl pro HARO Wall. Mimo jiné i proto, že jsem byl schopen si to udělat sám. ”

V realizaci byly použity designové dílce HARO Wall určené speciálně pro obložení stěn. Dílce jsou z výroby připravené k montáži na stěnu lepením bez vrtání, přibíjení a šroubování. Lze je umístit celoplošně nebo pouze na část stěny. Systém montáže HARO Wall je jedním z nejjednodušších a nejrychlejších systémů pro obložení stěn. Pečlivý výběr dřevin a jejich zpracování zajišťuje přirozený vzhled obložení. Dílce jsou opatřené výraznou povrchovou úpravou a olejem, podtrhující matný a ušlechtilý vzhled dřeviny. Na podlahy byly použity materiály Ter Hürne /1106 Dub Vario selský vzor kartáčovaný.

  • KATEGORIE:    REALIZACE
  • NÁZEV:           Bytový dům Roztoky u Prahy
  • SPOLEČNOST: ASKO a.s.

Zleva: Ctibor Perlín (ředitel prodeje FLOOR), Anežka Sedlická (produktová specialistka), Martina Skokanová (manažerka marketingu) a Martin Kubín (šéfredaktor časopisu DOMO).

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.