18.03.2024 | TIPY

Produkty výrobce COREtecfloors jsou výsledkem neustálého výzkumu a vývoje, což z nich činí jedny z nejodolnějších a nejvíce inovativních podlahových řešení na trhu.

Tato značka se zaměřuje na trvalou udržitelnost a ekologickou odpovědnost, což se projevuje v použití vybraných a kontrolovaných materiálů a procesech, které minimalizují dopad na životní prostředí.

Značka COREtecfloors se vyznačuje inovací a kvalitou, což se odráží v jejich široké nabídce podlah, které jsou ideální pro moderní domy i komerční prostory. Nabízejí řady jako SurPlus, ProPlus, Naturals, The Essentials, Authentics, XL END a CERATOUCH, které kombinují atraktivní vzhled s výjimečnou odolností a funkčností.

COREtec podlahy jsou známé svým jedinečným složením. Inovace, jako je hybridní voděodolné jádro a vysoká odolnost vůči poškrábání a opotřebení, zajišťují, že podlahy COREtec zůstávají krásné a funkční i po letech intenzivního používání.

Každá řada má své unikátní vlastnosti - od odolnosti vůči vlhkosti, přes tepelnou a zvukovou izolaci, až po snadnou instalaci a údržbu. COREtecfloors je známý svými voděodolnými vlastnostmi, což je dělá ideálními i pro vlhké prostory jako jsou koupelny. Navíc všechny podlahy COREtec jsou kompatibilní s podlahovým topením, což zvyšuje jejich všestrannost.

Kromě toho, výrobce COREtecfloors pokračuje ve vývoji nových technologií a designových trendů tak, aby vyhověl neustále se měnícím potřebám a vkusu spotřebitelů. Vzhledem k tomu, že každý prostor je jedinečný, COREtecfloors se snaží poskytovat řešení, která jsou flexibilní a přizpůsobitelná, což umožňuje si zákazníkům vybrat podlahy, které nejlépe odpovídají jejich individuálním potřebám a stylu.

Jednou z největších předností těchto podlah je právě jejich variabilita v designu. Nabízí širokou škálu vzorů a barev – od klasického dřeva až po moderní kamenné dekory, což zaručuje, že si každý najde svůj oblíbený styl.

Dále COREtec podlahy excelují v tepelné a zvukové izolaci, díky čemuž jsou vhodné pro instalaci v různých typech budov. Jejich snadná údržba a dlouhá životnost jsou dalšími faktory, které je činí vyhledávanou volbou pro mnoho zákazníků.

Navštivte Supellex - Svět podlah a prohlédněte si širokou škálu podlah COREtecfloors, které přináší nejen kvalitu a design, ale také pohodlí a trvanlivost do každého interiéru.

www.supellex.cz 

Celý článek najdete v časopise DOMO 2/2024, který si můžete ONLINE prohlédnout ZDE, nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na info@atemi.cz