21.03.2024 | TIPY

V letošním roce společnost V-Podlahy slaví významné 30leté jubileum.

Za tři dekády naší činnosti jsme se stali významnými experty na podlahy a na základě svých zkušeností a přání zákazníků jsme sestavili unikátní kolekci nejmodernějších vinylových podlah Experto FAMILY, které jsou vhodné pro každou domácnost.  V kolekci Experto FAMILY nabízíme nejen naše bestsellery Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus, ale i žhavou novinku Experto LVT 55 a 30. Zákazníci si tak mohou vybrat odolné trendy podlahy v clickovém i lepeném provedení.

Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus – podlahy, co vydrží hodně

Rigidní vinylové podlahy Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus se vyznačují mimořádně vysokou odolností proti poškrábání, otěru a oděru, díky pořádné nášlapné vrstvě 0,5 mm a vydrží tak nejen zátěž v domácnosti, ale i ve vybraných komerčních prostorech.

Podlahy řady Experto Click nabízí clickové zámky pro rychlou a snadnou pokládku, a jádro z minerálního kompozitu, díky kterému vynikají mimořádnou rozměrovou stabilitou. Jsou vhodné i pro teplovodní podlahové vytápění. Výsledkem je moderní a odolná podlaha s garancí 30 let pro bytový a 10 let pro komerční sektor.

Podlahy jsou 100% voděodolné a jsou tak skvělou volbou i do koupelny či vstupních prostor. Navíc disponují integrovanou podložkou XPE. Ta dokáže vyrovnat drobné nerovnosti pokladu a dosahuje velmi dobrého akustického útlumu.

Řada Experto Click SPC 50 nabízí 10 dekorů dubového dřeva, které lze dokonale sladit s moderními i tradičními interiéry. Jednotlivé desky mají populární rozměr 1 220 x 181 mm a spolu se sraženými hranami působí jako dřevěné podlahy.

Povrch podlahy Experto Click SPC 50 plus, nabízí tři dekory dřeva a jeden dekor dlažby, zaujme inovativní technikou EIR. Navíc pro ještě autentičtější vzhled masivní dřevěné podlahy mají lamely s dekorem dřeva velkorysý formát 1 524 x 228 mm a sražené hrany. Dekor dlažba Forli je v nabídce v rozměru 620 x 310 mm, který odpovídá populárním velkoformátovým dlažbám.

Experto LVT 55 a LVT 30 – odolnost a elegance v každém dílci

Letošní novinkou jsou lepené vinylové podlahy Experto LVT 55 a 30, které patří mezi premianty mezi vinyly a setkaly se s velmi příznivým ohlasem. Tyto podlahy nabízí vysokou odolnost díky nášlapné vrstvě 0,55 mm u LVT 55 a 0,3 mm u LTV 30, což z nich dělá skvělou volbu pro každou domácnost i komerční prostory. To dokládá i záruka 25 let pro bytový sektor.

Vinylové podlahy Experto LVT 55 a Experto LVT 30 nabízí svým uživatelům mimořádnou rozměrovou stabilitu dílců i vynikající tepelnou vodivost. O jejich přirozený vzhled i jednoduchou údržbu se stará unikátní povrchová úprava matným keramickým lakem. Podlahy jsou navíc 100% recyklovatelné a odolné proti vlhkosti.

Design Experto LVT 55 a 30 je vyladěn do posledního detailu, díky čemuž jsou téměř k nerozeznání od dřevěných desek. Každá řada nabízí 6 unikátních moderních dekorů a Experto LVT 55 se navíc také chlubí inovativní technikou EIR stejně jako Experto Click SPC 50 plus a velkorysým formátem lamel.

Podlahy z kolekce Experto FAMILY zakoupíte výhradně u V-PODLAHY a jejich obchodních partnerů.

Technika EIR se stará o to, že dekory podlahy disponují autentickým, od přírodního materiálu nerozeznatelným povrchem. Technika EIR (Embossed in Register) je charakteristická tím, že zintenzivní hloubku reliéfu a zajistí, že ražba neboli embossing, odpovídá vzoru dekorační fólie podlahy. Veškeré detaily dřevěné kresby tak působí reálně nejen na pohled, ale i na dotyk.

www.vpodlahy.cz