04.12.2023 | Zprávy


Vážení přátelé, milí zákazníci,

s blížícím se koncem roku 2023 je čas na krátké ohlédnutí. Tento rok byl pro nás v odvětví, kterým se zabýváme, rozhodně zajímavý a nabitý. 

Na začátku tohoto roku jsme představili několik nových kolekcí, a musím říci, že Vaše odezva byla ohromující. Kolekce, jako je MERIT SPC nebo DESIGNART od výrobce Gerflor si u Vás našli své místo. Vaše ohlasy nás těší a potvrzují nám, že jsme na správné cestě.

Foto: Merit SPC, EW-2880 Dark Oak 

K tomu bych rád dodal, že naším dalším novým přírůstkem v sortimentu jsou kolekce SOLID a SOLID PRO od amerického výrobce HMTX. Věřím, že vás jejich dekory zaujaly stejně jako nás.

Celkově lze říci, že rok 2023 byl pro nás úspěšný, ale nezastavujeme se. Snažíme se stále hledat nové cesty a možnosti, abychom mohli lépe vyhovět Vašim potřebám.

Ve druhém vydání letošního magazínu naleznete jako vždy články k našim kolekcím. Tentokrát se bude magazín věnovat kolekci SOLID a SOLID PRO, MERIT GD a the family. Těšit se můžete také na ohlédnutí za aktivitami, které Supellex i Vás provázeli napříč rokem 2023, a také zde naleznete rozhovor s jedním z našich VIP partnerů.

Foto: Solid, Elegant

Rád bych Vám poděkoval za Vaši trvalou podporu během celého roku 2023. Bez Vás by naše úspěchy nebyly možné, a věřte, že Vás budeme podporovat stejně, jako Vy podporujete nás.

Přejeme Vám krásné zakončení tohoto roku a úspěšný vstup do roku 2024. Těšíme se na další spolupráci a na naše setkání ve Světě podlah.

David Veselý
jednatel společnosti

Nový magazín ke stažení zde: https://cdn.supellex.cz/.../supellex-magazin-podzim-2023.pdf 

Více na stránkách www.supellex.cz