07.02.2023 | Zprávy


Vážení obchodní partneři,

jak už jsme avizovali v průvodním dopise k ceníkům pro rok 2023, přijala naše společnost floorcolor s.r.o. nabídku našeho německého obchodního partnera, společnosti Dr. Schutz GmbH, na licenční partnerství pro Českou republiku a Slovenskou republiku. 

Zároveň vás také informujeme o tom, že po několikaměsíčních jednáních došlo k majetkovému sloučení a propojení našich společností floorcolor s.r.o. a DEMA DEKOR CZ s.r.o. Na základě tohoto propojení došlo také k těmto organizačním úpravám:

  • Mateřská společnost floorcolor s.r.o. bude zajišťovat i nadále distribuci produktů koncernu Dr. Schutz® Group, tj. značek Dr. Schutz®, eukula® a scratchnomore® a také distribuci produktů značky WEISS® Péče o kámen.
  • 100%ní dceřiná společnost DEMA DEKOR CZ s.r.o. byla dnešním dnem přejmenována na floorcolor servis s.r.o. a bude provádět realizace prací a zajišťovat servisní služby.
  • Vlastníky a jednateli obou firem jsou paní Eva Nezdarová a pan Jiří Kudrna – viz kontakt v podpisech tohoto dopisu.

Obchodní podmínky - v platnosti zůstávají veškeré doposud dohodnuté obchodní slevy a ostatní obchodní podmínky z obou společností. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na pokračování a rozvíjení naší vzájemné obchodní spolupráce.

Se srdečným pozdravem

Eva NEZDAROVÁ, jednatelka společnosti, nezdarova@floorcolor.cz 

Jiří KUDRNA, jednatel společnosti, kudrna@floorcolor.cz