12.12.2022 | TIPY

Charakteristickým trendem poslední doby je používání kovových odstínů profilů v moderních a nadčasových interiérech. Eloxované hliníkové profily stejně jako jejich černé a bílé provedení se stávají designovým prvkem dnešních interiérů.

Výrobci profilů reagují na tuto poptávku a snaží se do svého sortimentu zařazovat nové systémové profily, které uspokojí přání a potřeby zákazníků.

T profil 14 mm – minimalistický, ohýbatelný a decentní T profil se hodí jako přechodový dilatační profil na různé typy podlahových krytin v závislosti na výběru stopky.

Dilatační profily – na jakoukoliv funkční dilataci výrobci nabízejí několik systémových řešení. Novinkou dilatačních profilů, které mají za úkol přemostit tzv. konstrukční dilataci, a to u všech typů krytin, které jsou celoplošně nalepeny, je tato dilatační profilová lišta.

Soklové Al profily – estetické soklové lišty AL s dolním rádiem pro dokonalý přechod mezi podlahovinou a stěnou. Jsou dodávány v několika barevných provedeních eloxovaného hliníku a různých výškách. U určitých typů je možnost i ohýbání těchto soklových profilů.

www.profilteam.cz