05.12.2022 | TIPY

Polyuretanové podlahy Sika ComfortFloor® přinášejí nespočet výhod aplikátorům i uživatelům. Jsou oblíbené zejména pro svůj originální design, špičkové vlastnosti, vysokou odolnost a dlouhou životnost. Nyní se přidává další výhoda – rychlost pokládky.

Společnost Sika vyvinula novou technologii „Curing-by-design“, která umožňuje aplikaci všech vrstev systému během jediného dne, aniž by se zkrátila doba zpracování a postup aplikace. Přidáním speciálního tekutého urychlovače Sikafloor®-3000 Snapbooster k základním materiálům systému se výrazně zkrátí doba vytvrzování. Díky tomu mohou být podlahy Sika ComfortFloor® využity v prostorech, kde je zásadní rychlý návrat do provozu (školy, nemocnice, obchodní centra apod.). Aplikátoři ocení efektivnější využití pracovního dne (vyloučení neproduktivního času stráveného další jízdou na zakázku a snížení čekací doby na vytvrzení produktu).

VLASTNOSTI PRODUKTU

Chemická báze
Cínový katalyzátor a thiolová složka

Skladovatelnost
12 měsíců od data výroby

Podmínky skladování
Produkt musí být skladován v originálních, neotevřených a nepoškozených uzavřených obalech v suchu při teplotách od +5 °C do +30 °C. Chraňte produkt před přímým slunečním zářením. Vždy se řiďte informacemi na obalu.

Více v časopise DOMO 6/2022, který si můžete předplatit ZDE nebo si napsat o ukázkový výtisk na j.patzakova@atemi.cz.

Další informace o novém produktu: www.sika.cz