07.12.2022 | Zprávy

Německý výrobce dřevěných podlahových krytin HARO s více než 150letou tradicí zpracování dřeva nabízí ve spolupráci se společností ASKO a.s. prémiovou kolekci dřevěných podlah.

Designová kolekce HARO pro ASKO je složená z podlah v třívrstvé konstrukci, jednak ve variantě se smrkovým středem, jednak v cenově dostupnější variantě na nosné desce HDF. Základem filozofie značky HARO je vysoká kvalita produktů, spojení tradice a inovativních technologických postupů, trvale udržitelný rozvoj a v neposlední řadě design odpovídající současným trendům v bydlení.

Dřevěné podlahy se navzdory řadě nových podlahovin těší stále velké oblibě mezi zákazníky i architekty. Aktuální trendy v bydlení navíc potvrzují vzrůstající oblibu přírodního dřeva i v nových, moderních projektech. Dřevěná podlaha vnese do každého interiéru zcela jedinečnou atmosféru, hřejivý pocit luxusu. Luxusu v pravém slova smyslu, tedy harmonii a energii přírodního materiálu, vysokého komfortu na dotek a došlap, krásu přírodní kresby dřeva.

Podlahové krytiny HARO řadu let splňují požadavky certifikátu „Blue Engel“, certifikátu, který garantuje, že podlahy jsou vyrobené ze zdravotně nezávadných surovin a zdraví neškodných látek. Dřevěné podlahy HARO jsou v nabídce spol. ASKO zastoupeny prémiovou kolekcí s vybranými dekory dostupnými trvale skladem a na objednávku. V ucelené kolekci najdete podlahy v třívrstvé konstrukci, v provedení 3parketových vzorů a selských prken. Povrchy jsou upraveny různým stupněm kartáčování, lze vybírat z povrchů lakovaných a taktéž ošetřených přírodním olejem. Nejvíce zastoupenou dřevinou v kolekci zůstává stále oblíbený dub v různých designech, jež se dokonale přizpůsobí preferovanému stylu bydlení. Aktuální akční nabídka nabízí vybrané dekory s bonusem.