12.09.2022 | TIPY

Vinylové podlahy se stále více zabydlují v moderních domácnostech.

A není divu. Představují v podstatě bezúdržbový materiál, který při správné pokládce spolehlivě funguje, a navíc dnes již může i skvěle vypadat. Trendem jsou především dekory, které nehledě na odstín připomínají přírodní dřevěnou podlahu víc než vinyl.

Světlejší odstíny vinylových podlah zřejmě nikdy neupadnou v nemilost. Zvláště v interiérech s omezenějším přístupem denního světla dokážou prostor přirozeně prosvětlit a opticky zvětšit. K tomu napomáhají i větší formáty jednotlivých lamel.

Zvláště na světlejších odstínech nejlépe vyniká autentická struktura dřeva s označením Original Embossing Register by FLOOR FOREVER. Této 3D povrchové úpravy vinylových podlah je dosaženo nejmodernější technologií, díky které je na povrchu lamel plasticky vykreslena struktura dřeva. Vinyl tak velmi věrohodně zastoupí přírodní dřevěnou podlahu, ovšem za příznivější cenu.

Punc luxusu a elegance dokážou v interiéru navodit méně tradiční, avšak přitažlivé tmavší odstíny. V kombinaci se světlejším nábytkem a dostatečným přístupem světla mohou být právě tmavší tóny tou správnou volbou.

FOTO: FLOOR FOREVER

www.floorforever.cz