08.09.2022 | TIPY

Floorify, výrobce rigidních vinylových podlah, opět rozšiřuje svojí nabídku!

Tato luxusní značka nové generace rigidních vinylů má nejen vysokou kvalitu, ale také velmi realistické a odolné dekory, díky nimž je velmi oblíbená nejen u zákazníků, ale také u designérů. V letošním roce svoji nabídku rozšiřuje o 13 nových dekorů.

Značka Floorify je špičkou v kamenných dekorech. Díky extra velkému formátu jsou spoje prakticky neviditelné a montáž je extra rychlá a jednoduchá. Dlaždice vypadají stejně jako beton nebo přírodní kámen, ale nemají jejich nevýhody. Floorify jsou odolné proti skvrnám, pocitově hřejivé, neexistuje riziko prasknutí nebo utržení a pokládka nevyžaduje náročnou přípravu. Z kamenných dekorů v jednom tónu jsou oblíbené zejména šedivé, ke kterým přibyla letos nová Etna, a pískové. Několik různě barevně laděných odstínů podlahy Terazzo doplnil dekor Piccolo s jemnějšími kamínky.

Hitem posledních let je u klasických dřevěných podlah návrat k parketovým podlahám ve vzoru rybiny. Nejmladším členem rodiny Floorify je řada Herringbone, která tento trend následuje a velmi rychle si získala srdce zákazníků. Již od začátku roku nabízí Floorify tři nové dekory – světlý trendy odstín Hirame, Toro v teplejších odstínech hnědé a Buri s výraznější kresbou letokruhů. Jak je u této značky zvykem, lamely jsou opět o něco větší, než najdeme u klasických dřevěných parket, takže nemusíme mít obavy, že malé prostory ještě zmenší. Podlaha vyzařuje atmosféru elegantních panství. Hravá a jedinečná verze tohoto vzoru dodá interiéru podmanivé kouzlo.

Dlouhodobý trend velkých formátů dřevěných prken, které prostory opticky zvětšují, zcela naplňuje řada XL Planks. Nabízí nejdelší i nejširší lamely na trhu, které poskytují maximální pocit prostoru. Zdánlivě nekonečné vizuální linie způsobují, že místnosti vypadají větší. Jemné drážky, realistické kartáčované textury a přirozené variace lamel posilují autentický vzhled dřevěné podlahy. Kolekce se letos rozšíří o dekory Petit Buerre, Parmesan, Skyfall a Frangipane.

V řadě Long Planks najdete klasické rustikální nebo futuristické dekory dřeva, skandinávský minimalismus i výraznou patinu. Podlahy se vyznačují malými detaily, sofistikovaným designem a jemnou strukturou dřeva. Tato řada se pyšní nejširší nabídkou dekorů, kterou letos doplní Latte, Dolly a Goose v tlumených barvách se šedivým nádechem a Eivissa s úchvatným medovým
odstínem.

Rigidní vinylové podlahy Floorify jsou díky patentovanému složení s obsahem minerálů rozměrově stálé. Není problém je umístit na přímé slunce, položit na elektrické topné fólie a umístit bez přechodových profilů až do plochy 400 m2. Pevné jádro i zámek zajišťují dlouhou životnost podlahy a odolnost dekoru. Díky možnosti položení pevných a zároveň pružných lamel na stávající dlažbu jsou také ideální pro rekonstrukce. Navíc jsou zcela zdravotně nezávadné a recyklovatelné.

Nové dekory najdete v aktuálním vydání DOMO 5/2022. A pokud toto číslo ještě nemáte, můžete si napsat o ukázkový výtisk zdarma na j.patzakova@atemi.cz nebo si jej rovnou předplatit na rok za zvýhodněnou cenu a s dárkem ZDE.

www.floorify.cz