15.04.2022 | Realizace

Uprostřed Meklenburska-Předního Pomořanska, zasazené do překrásné krajiny přírodních rezervací, leží v srdci Meklenburského Švýcarska, přímo u stejnojmenného jezera, městečko Teterow. Podlaha EGGER Comfort zde byla instalována jako zkušební plocha v poněkud neobvyklém projektu - domě u jezera. Rustikální víkendový dům má přímý přístup k jezeru a je využíván pouze v letních měsících. Vzrušující výzva pro produkt na bázi dřeva. 

Foto: Otevřený obývací prostor v přízemí domu u jezera je světlý a přátelský. Zdroj: EGGER

Podlaha EGGER Comfort má své vlohy doslova od přírody. Díky udržitelnému materiálovému mixu dřeva a korku pohlcuje zvuk, má tepelně izolační vlastnosti a nabízí mimořádný komfort bydlení. Je 100% bez změkčovadel a zaručuje tak zdravé vnitřní klima.

Ekologická nášlapná vrstva podlahy EGGER Comfort je odolná proti UV záření a skvrnám, snadno se čistí a chrání dekor před vyblednutím. S třídou zátěže 32 a HDF zábranou proti bobtnání+ nosnou deskou má podlaha potřebné předpoklady, aby obstála i v tomto náročném prostředí. 

Foto: Zvolený dekor podlahy EPC026 Dub Canton přírodní harmonicky zapadá do designu interiéru. Zdroj: EGGER

Dekor EPC026 Dub Canton přírodní má hravý vzhled dřeva ve světle béžovém odstínu. Velký formát a obvodové zkosení ve tvaru V ještě více podtrhuje přírodní charakter podlahové desky. Vysoce kvalitní potisk dekoru přímo na komfortní korkové vrstvě zaručuje čistý korkový zážitek. 

Pro harmonický celkový vzhled byly pro povrchové úpravy stěn použity bílé soklové lišty hranatého tvaru a stříbrné podlahové profily z hliníku od firmy EGGER.

Foto: Prakticky vybavená ložnice v podkroví působí díky světlému barevnému dekoru EPC026 prostorněji. Zdroj: EGGER

Výsledkem je dokonale útulné prostředí. S přírodními materiály zde vzniklo nádherné útočiště uprostřed přírody.

POUŽITÉ PRODUKTY

  • Podlaha EGGER Comfort v dekoru EPC026 Dub Canton přírodní /  Natural Dub Canton EPC026 / artikl č.:1460576
  • Stříbrný přechodový profil 2700 Silver pro montáž pomocí šroubů
  • Stříbrný koncový profil 100 Silver pro montáž pomocí šroubů
  • Soklové lišty hranaté, bílé

FAKTA

  • Zákazník / stavitel: Torsten Werk
  • Pokládka podlahy: Technical Customer Service EFP, EGGER Holzwerkstoffe Wismar GmbH & CO.KG
  • Období renovace: 2021

Foto: Podlaha EGGER Comfort v dekoru EPC026 Dub Canton přírodní pohlcuje zvuk, tepelně izoluje a je elastická. Zdroj: EGGER