20.09.2021 | Zprávy

Ceny bydlení – téma, které každý den plní stránky novin i zpravodajských serverů. Bydlení zdražuje v celé Evropě, Česko a zejména Praha ale vynikají. I při rostoucích příjmech tak je bydlení čím dál nedostupnější. A zdražování stavebních materiálů situaci jen zhoršuje.

Zajímat nás budou hlavně možnosti financování, a jak si se stávající situací umějí poradit obce.

Akce se zúčastní:

Hostem tedy bude jak ředitel Státního fondu pro životní prostředí, Petr Valdman, tak výkonná ředitelka Svazu měst a obcí, Radka Vladyková. Reagovat budou na konkrétní zkušenosti starosty Hrádku nad Nisou, Josefa Horinky, ale i na konkrétní čísla z trhu stavebních materiálů, která zanalyzuje technický šéf ÚRS, Jan Blahoňovský. Za soukromý sektor doplní možnosti financování Pavel Kliment, partner společnosti KPMG. A nebude chybět ani pohled výrobce stavebních materiálů a tipy, jak ušetřit, které shrne Miloš Hutník ze společnosti Weber. Dále v pořadu vystoupí i zástupce divize Isover Josef Hoffmann, Technical Support a za divizi Rigips Radek Šafář, obchodní ředitel.

Celý pořad Saint-Gobain fórum s podtitulem „Poradí si trh se zdražováním stavebních materiálů a prací?"  lze kdykoliv shlédnout i zpětně.

www.cz.weber