12.08.2021 | Zprávy


Veletrh DOMOTEX, který se uskuteční v termínu od 13. do 16. ledna 2022 na hannoverském výstavišti, přinese více inovací, inspirací, informací a prostorových zážitků. 

  • Mood Spaces – Oddělené prostory, speciálně vytvořené interiérovými designéry, představují aktuální trendy a soulad interiéru od podlahy až po stěnu, přináší tak ucelený prostorový dojem. Na veletrhu je této sekci věnována hala 7 (Mood Space RESIDENTIAL) a hala 13 (Mood Space OBJEKT).
  • Material Selections - Ucelená nabídka obkladů stěn a podlah nabízí orientaci a inspiraci z oblasti zdravého bydlení, recyklace, hygieny a zdraví, outdooru, akustiky a barev. Díky Material Selection nabízí veletrh DOMOTEX poprvé přehled těch nejdůležitějších oblastí využití a aktuálních trendů pro architekty, interiérové architekty, dodavatele, obchodní a výrobní partnery. Na veletrhu je této sekci věnována hala 13. 
  • Wallroom – Nová a hlavní oblast zájmu vystavovatelů a návštěvníků z oblasti obkladů stěn, akustickými obkladů, tapet a barev. Sekce se nachází v hale 13.

Více informací k jednotlivým sekcím naleznete ZDE:

  • RETAILERS‘ LOUNGE – V této sekci se vše točí kolem obchodu, veletrh DOMOTEX 2022 tak nabízí další prostory pro setkávání nákupčích a obchodníků. Místo je však určeno také k relaxaci, a proto je umístěno přímo vedle Mood Spaces. Přihlásit se do RETAILERS‘ LOUNGE máte možnost již nyní přímo na stránkách veletrhu: https://www.domotex.de/.../son.../bewerbung-retailers-lounge 

Aktuálně je již 95 procent výstavní plochy obsazeno. K účasti na veletrhu jsou již nahlášeny také tyto významné firmy - IPEK, A. Ipektchi, Galleria Battilossi, Jaipur Rugs Company, Jambros Modern Flooring, Javi Home, Rezas Oriental&Modern Rugs, Zollanvari, Oriental Weavers Carpet, Obsession, Royal Hali, Bauwerk Group, HARO, Scheucher, ter Hürne, Associated Weavers, Infloor Girloon, OneFlor, SELIT.