03.06.2021 | TIPY

Podávat špičkové sportovní výkony znamená, že každá vrstva sportovní podlahy hraje důležitou roli při každém výsledku – od konstrukce podlahy a značení hrací plochy, až po lakování a správnou údržbu povrchu. Sportovní podlahy musí být zcela hladké a rovné, aby nedošlo ke zranění sportovců. Bona stroje a brusiva efektivně vybrousí povrch a zaručí tak vynikající přilnavost a perfektní výsledek povrchové úpravy.

NA KAŽDÉ VRSTVĚ ZÁLEŽÍ

Vrstva 1: Základní lak. Základní lak zajišťuje silnou přilnavost mezi broušenou podlahou a vrchní vrstvou laku. Potřebuje houževnatost, aby se vyrovnal s pohybem dřeva. Poskytuje odolnost a flexibilitu.

Vrstva 2: Vrchní lak. Sportovní povrchová úprava poskytuje ochranu povrchu proti opotřebení a nárazům, stejně jako odolnost proti vlhkosti a rozlitým tekutinám. Protiskluzné vlastnosti musí být na správné úrovni, aby se zabránilo zraněním sportovce.

Vrstva 3: Barva. Barvy dodávají charakter sportovním podlahám. Bona nabízí speciální 2-složkové barvy k označování hracích ploch na sportovních podlahách. Barvy lze použít k lajnování, ale také k vyznačení celých hřišť a polí. Široká škála sytých vzájemně mísitelných barev umožní dosáhnout široké škály barevných provedení.

Vrstva 4: Vrchní lak. Druhá vrstva sportovní povrchové úpravy vytváří další ochranu před silným provozem a opotřebením podlahy.

SORTIMENT PRO OŠETŘENÍ SPORTOVNÍCH DŘEVĚNÝCH A ELASTICKÝCH PODLAH

Bona SuperSport Primer je 1-složkový základní lak na vodní bázi pro neošetřené dřevěné sportovní podlahy. Snižuje riziko bočního slepení hran, pro střední probarvení dřeva.

Bona SuperSport HD je prémiový dvousložkový vrchní lak na vodní bázi speciálně vyvinutý pro profesionální použití pro dřevěné sportovní podlahy.

Bona SuperSport ONE je 1-složkový vrchní lak pro dřevěné sportovní podlahy, který při kontaktu s kyslíkem zesítňuje v kvalitu 2-složkového laku, pro špičkovou odolnost a perfektní vzhled.

Bona SuperSport Pure HD je tvrdě elastická a odolná PUR povrchová úprava pro ošetření elastických podlah ve sportovních halách.

V dalším díle si představíme barvy a další sortiment pro ošetření a údržbu sportovních podlah. 

CERTIFIKOVÁN A SCHVÁLEN PRO SPORT

Bona SuperSport System je systém kompletních řešení pro ošetření, údržbu a renovaci sportovních dřevěných a elastických podlah (PVC, linoleum, vinyl, guma). Sortiment Bona SuperSport je certifikován FIBA - mezinárodní basketbalovou federací. Je jediným partnerem ve sportu uznávaným Mezinárodním olympijským výborem (IOC). Bona jako oficiální technický partner FIBA splňuje nejvyšší standardy v oblasti sportovních podlah.

Video - část 2: Představujeme Bona SuperSport, David Novák – technik společnosti Bona:

AKČNÍ LÉTO S BONA SUPERSPORT

Začíná sezóna renovací tělocvičen a jiných sportovních podlah! Připravte se včas a nakupte se slevou - 10%, na celý sortiment Bona SuperSport pro renovaci a údržbu jak dřevěných, tak elastických podlah. Akce platí celé léto.

Akční letáček SuperSport - 10%

Produkty Bona SuperSport

Pokládka a renovace sportovních podlah

Představení Supersport 1. díl naleznete pod tímto odkazem

Pro více informací nás kontaktujte! 

Bona CR, spol. s r.o.
Obchodní 132, 251 01  Čestlice
Tel.: +420 211 153 340
E-mail: bonacr@bona.com
www.bona.com/cz