14.05.2021 | Praxe

PIXEL FEDERATION V KOSTCE

Největší slovenské herní studio Pixel Federation, sídlící v Bratislavě. Výrobce her, který je největším hráčem na trhu v oblasti her, nyní 13tým rokem na trhu. Společnost, kde neexistují limity představivosti a zábavy, přes 200 herních talentovaných a šikovných nadšenců pracujících v Pixelu, kteří baví hráče na celém světě v oblasti herního průmyslu.

ZNEČIŠTĚNÁ PODLAHA ZNOVU JAKO NOVÁ

Gumová penízková podlaha v Pixel Federation se za několik let velmi opotřebovala. Vysoká provozní zátěž, těžký nábytek, přesto pravidelná údržba, možná nesprávný postup vedl k vysokému opotřebení. Ošetřující přípravek, který měl podlahu chránit a ošetřit způsobil jeho nahromadění, usazení mezi jednotlivými penízky (vzory), které způsobily fleky, šmouhy a jiná opotřebení. Přicházely myšlenky kompletní výměny podlahové krytiny. Než k tomu však došlo, našel se mnohem jednodušší a efektivnější způsob záchrany fungující podlahové krytiny – RENOVACE ELASTICKÉ PODLAHY.

Majitel byl potěšen krátkou časovou odstávkou podlahy, která by byla v případě výměny podlahové krytiny mnohonásobně delší.   

PRACOVNÍ PROCES A VÝSLEDEK

Podlaháři z firmy PARKET SERVIS (Bratislava) nejprve museli vyklidit prostory opatřené nábytkem, pak se mohli pustit do práce. Broušení s flexibilním strojem Bona FlexiSand a výkonnými Bona Connect Resilient kartáči důkladně odstranily veškeré usazené nánosy, zbytky prostředků a špíny. Byl to tvrdý a náročný pracovní proces. Následovalo broušení s Bona FlexiSand a Bona Scrad Pad, po kterém bylo nutné podlahu důkladně vyčistit. Bona Power Scrubber v kombinaci s Bona PowerRemove R připravil povrch pro finální aplikaci transparentního Bona Pure, pro perfektní povrch. Celý pracovní proces renovace zachycuje video. Renovace 1.040 m2 trvala pouhých 96 hodin.

RENOVACE GUMOVÉ PENÍZKOVÉ PODLAHY, PIXEL FEDERATION 

Video zachycuje pracovní postup renovace a stav podlahy před renovací a po renovaci:

Na základě studie IVL se renovací této podlahy cca 1040 m2 ušetřilo 10.670 kg CO2 a 187.200 MJ energie.

Majitel byl velmi spokojen s výsledkem. 

REALIZÁTOR ZAKÁZKY

PARKET SERVIS s.r.o.
Matejkova 4, 841 05 Bratislava
www.parketservis.sk 

Pokud se chcete dozvědět o renovaci elastických podlah více, klikněte ZDE.

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.