11.01.2021 | Zprávy


Mezinárodní veletrh podlahových krytin DOMOTEX původně plánovaný na nový květnový termín 2021 se nakonec díky nadále přetrvávající koronavirové pandemii neuskuteční v hybridní formě, ale jen jako digitální konference DOMOTEX DIGITAL DAY, dne 20. května 2021.

Veletrhy, jako je právě DOMOTEX, utváří především mezinárodní vystavovatelé a návštěvníci a akce se plánuje vždy s velkým předstihem. Na základě vážné celosvětové situace a cestovním omezením rozhodlo vedení veletrhu poprvé po 32 letech DOMOTEX na výstavišti neuskutečnit. 

Mezinárodní obchod žije vzájemným kontaktem, vystavovatelé potřebují nutně zůstat ve spojení se zákazníky a poptávka po výměně informací a znalostí je obrovská. A tak organizátoři nabízí novou variantu veletrhu formou digitální platformy, jejíž nejdůležitější součástí bude digitální konference, která nabídne hlavní témata budoucnosti mezinárodní branže podlahových krytin. Kromě konference budou mít vystavovatelé možnost představit produkty a inovace a přímo komunikovat se zákazníky. 

Pořadatel zveřejní více informací k DOMOTEX DIGITAL DAY v následujících dnech na svých webových stránkách.

Poznamenejte si již dnes do Vašich kalendářů termín DOMOTEX DIGITAL DAY 20. 5. 2021 a termín plánovaného příštího hybridního veletrhu DOMOTEX 13. - 16. 1. 2022.

www.domotex.de