20.10.2020 | TIPY

Společnost ASKO a.s. uvedla na trh exkluzivní kolekci 3vrtsvých dřevěných podlah PARKETT DESIGNER slovenského výrobce s dlouholetou zkušeností. Podlahy PARKETT DESIGNER jsou v aktuálním designu, ve vysoké kvalitě zpracování. Třívrstvá dřevěná podlaha je moderní variantou dřevěné prkenné podlahy a přináší řadu výhod. Dřevo v třívrstvé konstrukci výrazně méně pracuje a díky větší využitelnosti dřeva při výrobě chrání životní prostředí.

Třívrstvá konstrukce je více stabilní a umožňuje použití zámkového systému. Pomocí zámkového systému lze podlahu instalovat plovoucím způsobem a pokládka je snadná a rychlá. Povrchová úprava tvrdým voskovým olejem OSMO je zárukou odolnosti povrchu podlahy. Podlahy jsou nenáročné na údržbu a jsou vhodné i pro alergiky.

Nová kolekce třívrstvých dřevěných podlah PARKETT DESIGNER zahrnuje 10 exkluzivních produktů. Celková tloušťka dílců je cca 14,5 mm s nášlapnou vrstvou cca 4 mm. Kolekce má 2 produkty v provedení 3-lamely s rozměrem dílců 204 x 2200 mm, 6 produktů v provedení 1-lamely s rozměrem dílců 192 x 2200/2000 mm a 2 produkty s rozměrem dílců 191 x 1090 mm rovněž v provedení 1-lamela. Vybírat lze z třídění SELEKT, ASTIK, NATUR BĚL, BISHOP, RUSTIK a COUNTRY.

Třídění SELEKT: Přirozená kresba dřeva s malými barevnými rozdíly, bez běle, přípustný je radiální i tangenciální směr letokruhů, ojediněle tužkové černé suky o velikosti do 8 mm a zdravé suky o velikosti do 15 mm bez omezení.

Třídění ASTIK: Přirozená kresba dřeva s menšími barevnými rozdíly, přípustný je radiální i tangenciální směr letokruhů, menší zdravé suky bez omezení.

Třídění NATUR běl a BISHOP: Přípustné jsou výraznější rozdíly v barvě a kresbě dřeva, radiální i tangenciální směr letokruhů, běl, menší zdravé suky bez omezení a menší vysprávky (tmelená místa).

Třídění RUSTIK: Přípustné jsou rustikální vzhled s výraznou kresbou dřeva a výraznými barevnými rozdíly, běl, zdravé i tmelené suky bez omezení a přetmelené praskliny.

Třídění COUNTRY: Přípustné jsou lamely rustikálnějšího charakteru s výraznou strukturou vláken a barevnými rozdíly, běl, zdravé suky bez omezení velikosti a přetmelené praskliny.

Součástí kolekce jsou originální podlahové lišty. Kolekce PARKETT DESIGNER bude dostupná ze skladu ASKO a.s. v Praze s možností dodání do cca 48 hodin od objednání.

www.asko-as.cz