21.10.2020 | TIPY

I v dnešní době roste poptávka nejen po designovém vinylu, ale i po přírodních podlahovinách. Dřevěné podlahy dodávají interiéru osobitý ráz a dojem souznění s přírodou, při správné údržbě jsou i praktické a dlouhověké. Nespornou výhodou je také možnost renovace povrchu v případě, že se na podlaze projeví zub času, nebo utrpí při provozu nějakou újmu.

Společnost KARSIS s.r.o. proto v loňském roce zareagovala na tuto zvýšenou poptávku zařazením kolekce třívrstvých dřevěných podlah BEFAG WOOD NATURE do nabídky prodejní sítě A1 PODLAHY. Množstvím typů dřevin, odstínů i povrchových úprav, které jsou okamžitě dostupné ze skladových zásob, uspokojí i specifické požadavky zákazníků.

Tradiční dřevěné dílce od maďarského výrobce BEFAG, nabízené v třídách rustikálnosti select, natur, rustic a country, pocházejí převážně z vlastních zdrojů – lesů rozkládajících se v kraji Bakonyerdö, severně od jezera Balaton. 1-lamelové, 2-lamelové i 3-lamelové parkety jsou na povrchu ošetřené matnými laky a oleji německé firmy KLUMPP. To poskytuje dřevěným podlahám BEFAG WOOD NATURE ochranu proti poškození a zároveň vysoký hygienický standard.

NOVINKY NA ROK 2020
Kolekce BEFAG WOOD NATURE se v roce 2020 rozrostla o dva nové dekory, Dub Vilnius Vintage 4V a Dub Manchester Vintage 4V. Nové dřevěné podlahy na první pohled zaujmou svým výrazným hlubokým tmelením suků a přirozených prasklin, které záměrně zvýrazní styl selského prkna. Vzniká tak velice příjemný rustikální vzhled prken, který je podpořen přírodním, respektive tónovaným olejováním Klumpp v kombinaci s drásaným povrchem a 4V spárou. Dílce jsou opatřeny patentovaným 5G zámkovým systémem od švédské společnosti Välinge.

Foto: Dub Vilnius Vintage 4V

Foto: Dub Manchester Vintage 4V

Dřevěné podlahy BEFAG WOOD NATURE nabízí odborná síť A1 prodejců.

www.A1podlahy.cz