22.09.2020 | Praxe

Představujeme jedinečnou technologii kartáčování – Bona Power Drive NEB s rychlým nacvakávacím systémem výměny disků. Nový unašeč zvýrazní přírodní krásu dřeva a podtrhne tak dramatický vzhled dřevěné podlahy. Systém je vhodný pro použití na již položených dřevěných podlahách nebo je určen pro kompletní renovaci přebroušením, až na holé dřevo.

Bona nabízí nekonečnou řadu možností. V kombinaci s Bona oleji a laky různých barev získáte nekonečnou řadu možností. Pomocí technologie kartáčování získáte dvourozměrný efekt, který vyzdvihne a prokreslí každý detail dřevěné podlahy, nebo jen zvýrazníte přírodní krásu dřevěné podlahy.

CHARAKTER DŘEVĚNÉ PODLAHY

  • kartáčovaný vzhled,
  • dvojrozměrný efekt,
  • zvýraznění kresby dřeva.

VYTVÁŘENÍ TEXTURY DŘEVA

Bona technologie kartáčování pomocí Bona Power Drive NEB drásá hluboko do struktury dřeva. Tím se zvýrazní kresba dřeva a vytvoří efekty na povrchu podlahy. Neměnný přírodní vzhled podlahy díky Bona drásací technologii zcela vykartáčuje měkkou část dřeva a dodá podlaze pórovitost a novou strukturu. Díky této technologii můžou barevné oleje lépe proniknout do hloubky, čímž vznikne 2-rozměrný efekt a vynikne přírodní struktura dřeva.

FLEXIBILNÍ BONA POWER DRIVE NEB

Unikátní flexibilní unašeč Bona Power Drive NEB nabízí jak broušení, tak následně, po odejmutí brusných disků a nasazení kartáčů, tak kartáčování a drásání podlah nebo broušení až na holé dřevo. Všechno pomocí jediného nástroje. Je určen výhradně pro použití s talířovou bruskou Bona FlexiSand 1.9. Díky výkonnému motoru 1.9 kW nabízí skvělé výsledky – kartáčování bez prachu, drásání a broušení dřevěných podlah.

Foto: Bona Brushing Technology SupraFlex

BONA SUPRAFLEX

Kartáčování a broušení až po okraje. Ideální pomocník pro jemné kartáčování a broušení dřeva a jiných materiálů. Bona SupraFlex je perfektní pro broušení okrajů a je možné ji použít i v kombinaci s novým unašečem Bona Power Drive NEB, kde vám pomůže jinak v těžce dosažitelných místech. Od holého dřeva až po jemné broušení a kartáčování pomocí drátěných kartáčů pro dosažení zajímavých efektů, tato vysoce výkonná bruska umožňuje jedinečné 2-rozměrné barevné a kartáčované efekty, až po okraje.

www.bona.com/cz 

Foto: Bona FlexiSand 1.9.