14.09.2020 | TIPY

Fatra, a.s. je tradičním českým výrobcem vinylových podlah – LINO Fatra se širokou nabídkou barevných vzorů, vinylové dílce a plovoucí vinylové podlahy, které nabízí v dekorech dřevo, kámen, koberec. Speciální typy podlah splňují i požadavky na odvod elektrostatického náboje. Široký sortiment vinylových podlah doplňují svařovací šňůry, podlahové lišty, schodišťové hrany nebo PVC obklady.

Díky své voděodolnosti, trvanlivosti, snadné instalaci a údržbě lze vinylové podlahy instalovat v jakékoli místnosti. Obzvláště oblíbené jsou zejména v kuchyních, koupelnách či komerčních prostorech. Další důvod, proč je vinyl oblíbený právě zde, je jeho protiskluznost.

Výběr podlahy je jedním ze zásadních bodů při řešení každého interiéru. Vinylové podlahy si získávají stále více příznivců. A to především pro svoje moderní zpracování, velmi atraktivní vzhled a nenáročnou údržbu. Za zmínku stojí také vysoká chemická rezistentnost povrchu, velmi nízká úroveň hluku, vhodnost pro podlahové vytápění nebo odolnost podlahoviny k vlhkému prostředí.

Vinylová podlaha je obecně považována za vysoce odolný materiál. Existují však důležité faktory, které určují, jak dlouho vydrží. Je to například kvalita materiálu, jak byl vyroben a jak dobře byl nainstalován, to vše výrazně ovlivňuje životnost podlahy.

www.fatrafloor.cz 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.