15.09.2020 | TIPY

Inteligentní volba podlahovin beze spár.

Hledáte-li na trhu komfortní, odolnou a na údržbu nenáročnou podlahu v cenové hladině nižších stovek korun, zcela jistě přijdete na to, že nejlepším řešením je investice do vinylových podlahovin v rolích – PVC. Jedná se o dlouhodobě nejvíce prověřený typ podlahových krytin, u kterého jsou neustále inovovány výrobní technologie, přizpůsobující se novým ekologickým požadavkům a trendům. Stále více odolné nášlapné vrstvy spolehlivě chrání povrch podlahoviny i její design proti poškození a usnadňují úklid a čistění. Role jsou již standardně vyráběné se stabilizačními vrstvami ze skelných vláken pro lepší rozměrovou stálost instalovaných pásů krytin. Moderní rubové vrstvy z polyesteru unikátně zlepšují vlastnosti vinylových podlahovin. Jsou na povrchu pružné, tiché a příjemné na došlap, přičemž jejich pokládka je velice snadná a rychlá.

Největší předností instalace vinylových podlahovin v rolích oproti podlahovým dílcům je eliminace nežádoucích spár na podlaze. Šíře pásů 2, 3, 4 a 5 metrů umožňují inteligentní řešení rychlého a celistvého pokrytí nových i renovovaných povrchů podlah s minimem spojů.

Importér KARSIS s.r.o. dlouhodobě nabízí prostřednictvím své prodejní sítě A1 PODLAHY nejširší produktovou nabídku komfortních vinylových rolí s textilní podložkou na českém trhu. V kolekci A1 LONG LIFE TEX, zahrnující kvality DUPLEX, FORTEX, LIVITEX a STREETEX, je k dispozici 114 dekorů, které jsou ihned dostupné z centrálního skladu. Všechny produktové kvality v kolekci A1 LONG LIFETEX splňují nejvyšší hygienické standardy a jsou vyráběné kompletně bez použití ftalátových změkčovadel.

Podlahoviny z kolekce A1 LONG LIFETEX není nutné při instalaci v místnostech do 35 m2 celoplošně fixovat, takže mohou být položené na připravený podklad volně. Vysoká elasticita spodní textilní vrstvy umožňuje při renovacích podlah rychlou a levnou pokládku bez lepení i na méně hladké povrchy s nerovnostmi do ± 1 mm.