10.09.2020 | TIPY

Vinylové dílce Splash2O Design jsou součástí širší kolekce Floover určených pro instalaci plovoucím způsobem. Propojením trendových designů s jedinečnými technickými vlastnostmi představují inovativní generaci vinylových krytin.

Dílce s vícevrstvou konstrukcí na pevné nosné desce mají vysokou odolnost a extrémní stabilitu. Nosná deska je vyráběna v Evropě, tím je zajištěna maximální kontrola výrobních procesů a trvale stabilní kvalita. Vinylové dílce Floover Splash2O Design jsou opatřené integrovanou akustickou podložkou 1,4 mm.

Součástí konstrukce dílce je: 

  • elastická vinylová vrstva 0,5 mm (zachovává výslednému produktu pozitivní vlastnosti elastické vinylové podlahoviny a z toho vycházející komfort pro koncového uživatele),
  • dekorová vrstva 0,1 mm
  • nášlapná vrstva v provedení 0,3 nebo 0,55 mm

Vinylové dílce Splash2O Design jsou 100% voděodolné, odolné proti tlaku, dobře tlumí kročejový a prostorový hluk. Jsou odolné proti termoplastické expanzi i v případě větších teplotních výkyvů. Lze je tak bez problémů instalovat do vlhkých prostor, jako jsou koupelny, kuchyně nebo chodby. Dílce lze díky jejich výborné stabilitě instalovat ve větších plochách bez použití přechodových lišt. Díky integrované podložce, která je rovněž 100% voděodolná, jsou schopné redukovat kročejový hluk až o 18 dB. Další nesporou výhodou dílců Floover Splash2O Design jsou nižší nároky na přípravu podkladu. Pro snadnou a bezpečnou instalaci jsou opatřeny zámkovým spojem Uniclic. 

Vinylové dílce Splash2O Design se navíc může pochlubit původem „Swissmade“, který je garancí stabilní kvality a krátkých dodacích termínů. Je naprosto šetrný k životnímu prostředí, neobsahuje ftaláty a nemá žádný negativní vliv na přírodu nebo lidi. Společnost Asko a.s. zařadila do svého programu 15 dekorů, z toho pět dřevodekorů v tloušťce 5,5/0,3 mm v zátěžové třídě 32 a deset dekorů v tloušťce 5,7/0,55 mm v zátěžové třídě 33, z toho tři dekory dlažby. Kolekce 15 dekorů je dostupná ze skladu v Praze a k dodání po celé ČR do 48 hodin od závazné objednávky.

www.asko-as.cz