08.09.2020 | Akce

Třívrstvá dřevěná podlaha Dub Variante French XXL/XL z kolekce Wild Beauty značky Timber Top patří z hlediska kvality zpracování, designu a ceny v daném segmentu k tomu nejzajímavějšímu z nabídky obchodní sítě FLOOR FOREVER. K tomu dospěli i mnozí zákazníci, což se projevuje na stále větší poptávce po tomto produktu.

Dub Variante French XXL se díky svým rozměrům 14,5 x 240 x 2450 mm řadí mezi velkoformátové prkenné vzory. Dub Variante French XL se liší pouze šíří prkna a s rozměry 14,5 x 190 x 2450 mm náleží mezi klasické formáty. Pro oba typy platí stejná povrchová úprava v podobě kartáčované struktury s extrémně matným UV olejem, který podlahu dokonale chrání před mechanickým poškozením.  Díky tomu a také díky stejnému spojení tuff Loc 5G a mikro 4V spáře je možné libovolně kombinovat obě šířky prken, což ještě více podpoří unikátnost a přirozenost dřevěné podlahy.

Dub Variante French XXL nyní pořídíte za akční cenu 1490 Kč/m2 a Dub Variante XL za akční cenu 1390 Kč/m2. Jedná se o doporučené maloobchodní a akční ceny v Kč bez DPH platné do konce roku 2020.

www.floorforever.cz