12.08.2020 | Akce

Odolné vinylové podlahy Balterio RIGID VINYL, které má ve svém portfoliu obchodní síť podlah FLOOR FOREVER v rámci vybraných prodejců, lze od 15. 6. 2020 pořídit se slevou 20 %.

Promo akce se vztahuje na kolekci Gloria a Viktor. Kolekce Gloria nabízí 10 dřevěných dekorů s rozměry lamel 5 x 209 x 1494 mm. Každý dekor se přitom skládá z minimálně 10 různých prken, a tak podlaha působí jako stvořená přírodou. V kolekci Viktor s rozměry lamel 5 x 303 x 609,6 mm je v nabídce 6 dekorů dlaždic s variantami od světlých po tmavé barvy, které jsou pestré a mramorované. Díky tomu, že dekory této kolekce se skládají minimálně z 18 různých dlaždic, na podlaze nevzniká téměř žádné opakování.

Vinylové podlahy RIGID VINYL charakterizuje výjimečná pevnost, a přitom dokonalé pohodlí. To je dáno více vrstvami materiálu. Vysoce výkonná ochranná horní vrstva disponuje extra matnou povrchovou úpravou a zabraňuje díky technologiím ScratchProtect a StainProtect poškrábání a vzniku skvrn. Vrstva s dekorem ve vysokém rozlišení zajištuje krásný a realistický vzhled podlahy. Měkká vrstva přináší výhody z pohledu pohodlí a akustiky, podlaha je díky ní příjemně pochozí a tichá. Naopak silné tvrdé jádro složené z více materiálů stojí za odolností podlahy.

Dekory z kolekce Gloria a Viktor pořídíte nyní z původních 986 Kč/m2 za akční cenu 788 Kč/m2. Akce platí na objednávky zaslané od 15. 6. 2020 do 11. 9. 2020. Jedná se o doporučené maloobchodní a akční ceny v Kč/m2 bez DPH.                                                

www.floorforever.cz, www.balerio.com, www.balterio.cz