09.09.2020 | Realizace

Slovenská firma JUTEX během přístavby hotelu Thermia položila přes 220 metrů podlah v tamních luxusních apartmánech. Použity byly Lakované dřevěné podlahy PERGO s povrchovou ochranou StayClean, která pokrývá celou plochu lamely a krátkého spoje pomocí voděodpudivého povlaku. Díky tomu jsou lakované dřevěné podlahy PERGO mimořádně odolné vůči kapalinám, běžným nehodám a zabraňují pronikání nečistot do spár a textury dřeva.

Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel***** je renovovaný secesní skvost ve stylu Art-Nouveau, postavený v roce 1912, stojící ve velmi malebném prostředí Lázeňského ostrova. Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel***** má 111 luxusních klimatizovaných pokojů, s TV, trezorem, minibarem, čajovým a kávovým servisem, dvěma telefony a připojením na internet. Zbrusu nových je 6 pokojů kategorie Deluxe a 1 apartmán. V nabídce jsou služby prádelny a parkování. Koupelny jsou vybaveny županem a fénem.

Všechny pokoje jsou nekuřácké a mají bezbariérový přístup. Pětihvězdičkový hotel se nachází nad termálními prameny léčivé vody a léčivého bahna a je přímo spojen s lázeňským domem Irma. Dopřát si tak můžete unikátní koupel v bahnisku (bazén s termální vodou a přírodním bahnitým dnem) nebo zrkadlišti (bazén s termální minerální vodou) v luxusních lázeňských prostorách.

FAKTA

  • Objekt: Přístavba hotela Thermia ***** – SLOVENSKÉ LIEČEBNÉ KÚPELE PIEŠŤANY, a.s.
  • Realizace: březen 2019
  • Plocha podlah: cca 220 m2 – 7 luxusních apartmánů
  • Podlahovina: dřevěná podlaha Pergo s technologií StayClean, kolekce Lofoten
  • Realizační firma: JUTEX Slovakia, s.r.o.

pro.pergo.cz