23.07.2020 | TIPY

Nabídka vinylových dílců na trhu stále roste, přičemž jejich kvalita je mnohdy diskutabilní. Zorientovat se v množství nových značek a zvolit správně není snadné ani pro profesionála. Proto společnost KARSIS s.r.o. přichází s přehledným a spolehlivým řešením pro obchodníky i spotřebitele. Do své skladové nabídky vinylových podlahovin zařadila novinku PURELLO FIX & CLIC RIGID SPC. Rozměrově velmi přesné dílce jsou k dispozici ve dvou základních produktových variantách.

Dílce PURELLO FIX 30 V jsou určené k celoplošnému lepení a jejich nadstandardní celková tloušťka 2,5 mm s nášlapem 0,3 mm je pro přesnost a rozměrovou stabilitu formátu naprosto zásadní. Dílce jsou vyrobené standardní technologií LVT bez použití ftalátových změkčovadel.

Dílce PURELLO CLIC 30 V silento se zámkovým spojem jsou vyrobené nejmodernější technologií extrudovaného RIGID SPC z čistého vinylu a vápence. Díky pevnému jádru SPC a použití patentovaného zámku UNICLIC se snadno instalují a jejich spoje perfektně drží. Výrazným benefitem kvality dílců je integrovaná akustická podložka silento, která významně snižuje náklady na instalaci podlahoviny.

Oba typy vinylových dílců PURELLO FIX & CLIC RIGID SPC obsahují shodně 6 autentických dekorů dubu v přírodních i trendových odstínech, doplněných jemným embossingem a lehce zkosenými hranami po obvodu dílců. Vinyl PURELLO má nízký tepelný odpor 0,0174 m2 K/W (FIX), respektive 0,0278 m2 K/W (CLIC včetně integrované podložky) – je tedy v obou případech vhodný pro pokládku na podlahové vytápění. Díky povrchové PUR úpravě jsou vinylové dílce PURELLO na povrchu ještě odolnější a velmi snadno se udržují čisté. Snižují tak svým uživatelům spotřebu vody, energií a čisticích prostředků.

Dekorová nabídka vinylových dílců PURELLO FIX & CLIC RIGID SPC se bude postupně rozrůstat. Čínský producent připravuje pro importéra KARSIS s.r.o. exkluzivní výrobu dalších atraktivních designů v osvědčené kvalitě. Během dvanácti měsíců testovacího prodeje na českém trhu nebyla zaznamenána žádná připomínka ke kvalitě ani chování instalovaných dílců. Značka PURELLO tedy právem patří mezi kolekce vinylových podlahovin s nejlepším poměrem kvality a ceny na trhu.

www.purello.cz