21.07.2020 | TIPY

Tradiční český výrobce vinylových podlah, společnost Fatra, a.s., nedávno uvedla novou kolekci zámkové podlahy FatraClick. Vybírat můžete z dvaceti osobitých dekorů, které dokonale imitují přírodní materiály nejen na pohled, ale i na dotek díky povrchové struktuře. Novinkou této kolekce jsou dekory břidlice v rozměru 915 x 305 mm, konkrétně Silica light, Silica middle a Silica dark. Ponechány zůstaly nejoblíbenějších dekory z předešlé kolekce, konkrétně Dub toskánský, Dub cappuccino, Dub cer hnědý, Dub letní a Kaštan bělený.

U nových vzorů dřeva můžete očekávat spíše podlahy do světle laděných tónů, které se v poslední době těší čím dál větší oblibě. To je zásadní změna oproti kolekci předešlé, kde byly v nabídce spíše odstíny tmavší. Světlé dekory opticky zvětšují prostor a jsou tak ideální volbou do menším a tmavších interiérů. Ze světlých odstínů Vás tak zajisté osloví třeba Dub bush nebo Dub latte, z šedých Dub hard či Dub lávový. Rozměr lamel u dřevěných vzorů zůstává 1235 x 230 mm.

Do 15. 9. navíc můžete využít speciální letní cenu plovoucí vinylové podlahy FatraClick za akční cenu 751,- Kč / m² bez DPH. Více informací ZDE.

www.fatrafloor.cz