02.06.2020 | Praxe

Dřevěné terasy časem podléhají vlivu počasí. Jejich povrch ztratí barvu a vytvoří v nich praskliny. Také se na nich usadí špína, mech a řasy, začnou klouzat a nevypadají hezky.

Firma WOCA proto má ve svém sortimentu účinný prostředek na čištění a údržbu venkovních dřevěných teras, který je určený k obnovení veškerých dřevěných venkovních povrchů. Jedná se o Exteriérový čistič WOCA, který jednoduše a účinně uvolňuje špínu a odstraňuje mech a řasy. Exteriérový čistič WOCA je vhodný i na vyčištění silně znečištěných teras WPC. 

1. Nejprve terasu vyčistěte Exteriérovým čističem WOCA za pomoci Talířové-rotační podlahové brusky 16“ a Křemíkového čistícího kartáče na terasy 16“ nebo Ručního čistícího kartáče na terasy. 

2. Po zaschnutí naneste Exteriérový olej WOCA pomocí Exteriérového pěnového aplikátoru oleje 9“ a rozleštěte Talířovou-rotační podlahovou bruskou 16“ a padem. 

Foto: WOCA Exteriérový olej - Teak

Foto: WOCA Exteriérový čistič 2,5l

Foto: WOCA Ruční čistící kartáč na terasy 

Exteriérový olej WOCA zvyšuje odolnost povrchu dřeva vůči nečistotám, negativnímu působení vlhkosti a zabraňuje tvorbě plísně a hub. Stejně tak ho chrání před UV zářením. V nabídce najdete širokou škálu barevných odstínů. Odstíny Přírodní, Teak a Bangkirai v současné době zakoupíte za akční maloobchodní cenu 1 290 Kč/3l bez DPH. Akce platí od 1. 4. 2020 do konce roku 2020, nebo do vyprodání zásob. 

Foto: Exteriérový olej – přírodní, teak a bangkirai