13.05.2020 | Praxe

Společnost Bona® jako globální společnost podporující udržitelný rozvoj, která dodává produkty pro instalaci, renovaci, údržbu a obnovu prémiových podlah, oznámila zahájení výroby lepidla na bázi silanu Bona Quantum pro evropský trh. Lepidlo má integrovanou bariéru proti vlhkosti a bylo speciálně vyvinuto pro instalaci dřevěných podlah. V souladu s neustálým závazkem společnosti k udržitelnosti je nové lepidlo Bona Quantum dodáváno v recyklovatelném plastovém kbelíku.

Bona vás zve na bezplatný webinář v angličtině dne 14. května v 10 hodin.

Jsme potěšeni, že vám můžeme ukázat, že jsme to NEJLEPŠÍ z naší řady ještě ZLEPŠILI - zdokonalili jsme vysoce výkonné silanové lepidlo. Díky Titanium Technology a zcela novému složení, který se postupem času vyvíjí, jde o dokonalé univerzální lepidlo pro každou vaši práci. Ve webovém semináři se dozvíte vše o nové inovaci Bona Quantum a mnoha jejich výhodách.  Neváhejte a pozvěte také své kolegy a zákazníky.

JAK SE REGISTROVAT?

• Klikněte zde: https://event.webinarjam.com/register/38/vyl60sv8 
• Potvrďte na tlačítku REGISTER.
• Vyplňte kontaktní informace v novém okně.
• Po registraci budete přesměrováni na stránku s odkazem na místnost webináře, link (odkaz) vám bude také zaslán na váš e mail.

Rádi vás zde uvidíme!

Toto lepidlo na bázi silanu nové generace je vybaveno technologií Bona Titanium Technology, která poskytuje čtyřnásobné zesíťování pro vynikající trvanlivost a vysokou počátečnní pevnost lepení, a to i za náročných podmínek podkladu. Nové složení, které je také k dispozici s názvem Bona Quantum T pro ty, kteří preferují silnější viskozitu, se vyvíjí a bude mít optimální pevnost.

„Bona Quantum představuje novou generaci lepidel na bázi silanu s revoluční technologií Bona Titanium Technology, stejnou technologií, která byla poprvé představena u lepidla Bona Titan,“ řekl Torben Schuy, produktový manažer lepidel Bona. „Nová receptura přináší výjimečnou sílu, která se postupem času zvyšuje. Jde skutečně o všestranný produkt. “

Bona Quantum nabízí zrychlené vytvrzování s vysokou počáteční pevností lepení. Při první aplikaci je Bona Quantum tvrdě elastické, což umožňuje aklimatizaci podlahy. Lepidlo postupem času ztuhne a zpevní, aby poskytlo pevný základ. Podlahy instalované s Bona Quantum lze zatí žit lehkou chůzí 4 až 6 hodin po její instalaci.

www.bona.com/cz