19.05.2020 | TIPY


Naučíme tančit každý dřevo!

Pokud hledáte TOP lepidlo pro pokládku dřevěných podlahových krytin, vsaďte na Thomsit P 685. Toto elastické univerzální lepidlo můžete použít i bez základního nátěru, je vhodné pro mnoho typů dřevěných krytin a vyniká EXTRA silnou přídržností. Navíc se skvěle zpracovává a je bez obsahu vody i rozpouštědel, s velmi nízkým obsahem emisních látek.

Lepidlo Thomsit P 685 je vhodné k lepení vlysů, průmyslových parket, kantovky, vícevrstvých dřevěných krytin a masivních dřevěných krytin do šíře až 160 mm. Na většinu podkladů lze lepit přímo, bez použití speciální penetrace. Lze s ním přímo lepit dřevěné krytiny na cementový a anhydritový potěr, na suché deskové systémové skladby i na vhodné nesavé podklady. 

Jedinečná technologie Flextec zaručuje velmi příjemnou konzistenci lepidla, která je důležitá pro komfortní nanášení lepicího lože. Tato vlastnost lepidla Thomsit P 685 je u zákazníků z řad parketářů hodně vyhledávána. Navíc si lepicí lože po celou dobu zachovává elastické vlastnosti. Zbytky nezaschlého lepidla lze snadno a bezpečně odstranit čisticími ubrousky Thomsit TRT 10.

Mezi další velmi zajímavé vlastnosti tohoto lepidla patří kročejový útlum a snížení hodnoty hluku v místnosti. Dokáže snížit hodnou hluku v místnosti až o 12 dB. 

Ve spojení s vybranými samonivelačními stěrkami Thomsit, které mají velmi hladký povrch, se zajímavě snižuje i spotřeba lepidla. Co víc? Thomsit – Make It!  

Petr Netolický, technický poradce Thomsit          

www.thomsit.cz