05.05.2020 | Zprávy


Vážení čtenáři,

co nového vás čeká v dalším vydání DOMO? Rozhovor s příjemnou mladou dámou Anežkou Sedlickou, která mne, ač mladá a svěží, ohromila svými seniorskými znalostmi z podlahářské oblasti. Nejen že v této branži již několik let pracuje, ale dokonce vystudovala obor Dřevařské inženýrství na České zemědělské univerzitě, nemluví z ní tedy pouze zkušenost, ale také řádná teoretická erudice (najdete na straně 24).

Z velké části se toto číslo věnuje laminátovým podlahám, nemůže zde tedy chybět příspěvek od našeho oblíbeného autora Milana Mrkáčka (strana 32), který se v něm zamýšlí nad vývojem jejich vlastností. V článku se například dozvíte, jakým způsobem testují výrobci své produkty, nebo si přečtete o různých technických pojetích voděodolných lamel.

Na straně 63 spatříte nadpis Doba dubová. Jde o stoprocentní potvrzení toho, že králem podlahových dekorů je jediný strom a jmenuje se dub. Jedna anketní otázka: Jaký je zákazníky nejoblíbenější dekor laminátové podlahy? Pět odpovědí: Dub. Pochopitelně každý vyhlíží trochu jinak, protože i výběr dubových dekorů  zůstává prakticky neomezený.

Stejně neomezeně se projevuje i kreativita, jak takovou podlahu správně položit, a já Vám přeji, aby se tak dělo vždy jen tím nejlepším možným způsobem!

Martin Kubín
šéfredaktor časopisu DOMO

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.