17.03.2020 | Zprávy


Níže Vám uvádíme základní přehled pro živnostníky a firmy k odběru zboží, více na stránkách jednotlivých výrobců/dovozců/prodejců.

ANVI TRADE

Provozovny pro živnostníky a firmy otevřeny, návštěva prostor ANVI TRADE s.r.o. je možná výhradně s ochrannou ústní a nosní rouškou! Kontakty a další informace ZDE.

ASKO

Prodejna je k dispozici pouze pro Velkoobchodní partnery, Živnostníky a OSVČ, slouží jako výdejní místo objednávek z eshopu drevar.cz. Provozní doba je omezena pouze na všední dny od 7:00–17:30h. Další informace ZDE.

BOMA Parket

Prodejny pro maloobchodní prodej jsou uzavřeny. Velkoobchodní prodej a služby řemeslníkům zůstávají zatím v rámci prodejen Radlice a Bohdalec v provozu v běžné pracovní době. Více informací k prodeji ZDE.

GERFLOR

Prodejna v Olomouci je uzavřena, osobní odběry ze skladu jsou možné po telefonické domluvě se zákaznickým servisem. Celkové znění k provozu najdete ZDE.

IPSAL

Showroom z důvodu nařízení vlády uzavřen, v případě zájmu můžete IPSAL kontaktovat e-mailem: carpetdesign@ipsal.cz

KOBERCE BRENO

Maloobchodní prodejny slouží pouze jako výdejní místa pro objednané či zaplacené zboží. Provoz e-shopu není nijak omezen. Velkoobchodní prodej nepřerušen. Další informace ZDE.

KOBERCE STRNAD

Velkoobchodní prodej pro registrované zákazníky (podlaháře) funguje zatím bez omezení. Počítáme s pravidelným rozvozem. Přepravu zboží pomocí systému FOFR budeme zjišťovat ráno, zatím by to nemělo být omezeno. Bude zkrácena pracovní doba na všední dny 9:00 - 17:00 hodin. Pokládky podlah, podlahářství - zatím vše funguje. Naši technici Vás budou kontaktovat, budeme se snažit položit Vám podlahy co nejdříve, dokud je to umožněno. 

RIVA

Na základě nařízení Vlády ČR je až do odvolání zastaven maloobchodní prodej vč. osobních odběrů z internetového obchodu v provozovnách společnosti Riva, a.s. Děkujeme za pochopení.

Supellex - svět podlah

Všechny naše showroomy ( vzorkovny ) v rámci maloobchodního prodeje uzavřeny až do odvolání. Velkoobchodní prodej registrovaným partnerům funguje dále bez omezení. Kontakty a další informace ZDE.

V-PODLAHY

Prodejny v rámci maloobchodního prodeje jsou uzavřeny až do odvolání. Objednávky je možné nadále provádět elektronickou formou a telefonicky. Více informací k výdeji zboží najdete ZDE.

WEBER

Stavební materiál vyrábí a dodává pro živnostníky dál. Pobočky jsou otevřené (nikoliv pro koncové zákazníky). Kontakty a nabídka ZDE.

ZAHRADNÍK PARKET

Výdej zboží a zapůjčení brusných strojů, objednaných telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu, budou realizovány z našeho skladu v areálu firmy. Pokud budete potřebovat dodat vzorek Vámi vybrané podlahy, rádi Vám jej technici dovezou spolu s obhlídkou. Celé znění k omezení provozu najdete ZDE.