04.03.2020 | TIPY


Rigidní vinylové dílce patří mezi moderní podlahové krytiny, které splňují nejnáročnější požadavky zákazníků na jednoduchou údržbu, atraktivní design a vysokou odolnost. Společnost Tarkett přichází na trh s další, novou kolekcí rigidních vinylových dílců Starfloor Click Ultimate 30.

Vylepšená konstrukce Starfloor Click Ultimate 30 s rigidním jádrem poskytuje výjimečnou stabilitu a pevnost.  I přes výkyvy teploty v rozmezí od 10 °C do 50° C podlaha nezmění tvar a ani se nezvlní.  Díky nové unikátní povrchové úpravě PUR je Starfloor Click Ultimate 30 tak odolný, že zvládne téměř všechny druhy poškození. A protože je vodotěsný, lze ho pokládat i v koupelnách. 

Starfloor Click Ultimate 30 může být instalován přímo na keramickou dlažbu (se spárami do šířky 6mm) a většinu podkladů bez dalších nákladů na opravu nerovných povrchů. Proto je i skvělou volbou pro rychlou a efektivní renovaci.

Zámkový systém 3L TripleLock Click patří mezi nejjednodušší a nejrychlejší instalační metody -snadno, bez námahy a bez lepení. Jakmile je tato podlaha položena, je ihned připravena k použití. Integrovaná akustická podložka redukuje hluk o 18dB a zároveň snižuje náklady na pokládku.

Kolekce nabízí 18 moderních dekorů s matnou povrchovou úpravou v široké paletě odstínů. Unikátní povrch se zrnitým efektem, který je k dispozici u některých dekorů, věrně zachycuje texturu materiálu. Na pohled i na omak jsou povrchové úpravy příjemné, autentické a precizní.

Starfloor Click Ultimate 30 je ideální podlaha pro bytové prostory. Vyžaduje minimální nebo žádnou přípravu podkladu a zároveň nabízí rychlou a jednoduchou cestu k pevné, odolné podlaze, která je rezistentní vůči vodě a skvrnám.

V nabídce je i Starfloor Click Ultimate 55 jako vyšší řada, která má ještě lepší vlastnosti.

www.tarkett.cz

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.