05.03.2020 | TIPY


Společnost ASKO a.s. uvádí exkluzivně na trh České a Slovenské republiky novou kolekci laminátových podlah MY FLOOR 2020. V Centru podlahového designu FloorFloor (Na Pankráci 30A, Praha 4) bylo v rámci prezentace dne 5. 3. odhaleno 32 dekorů ze 3 designových řad. 

Kolekce MY FLOOR 2020 v sobě spojuje elegantní design a autentický vzhled pravého dřeva s výhodami kvalitní, moderní laminátové podlahy. Je odolná a nenáročná na údržbu. Ať už dáváte přednost námořnímu životnímu stylu nebo městské eleganci, v kolekci podlah MY FLOOR 2020, která obsahuje 32 dekorů, najdete  svého favorita. Originální dekory a různé povrchové struktury slibují rozmanitost a vytvářejí autentický vzhled dřeva, který je na špičkové úrovni.

Podlahy značky MY FLOOR jsou extrémně odolné a mají nejvyšší třídu otěru. Součástí kolekce je i designová řada Residence, která byla optimalizována k větší odolnosti proti zvýšené vlhkosti. Borovice z Brandenburských lesů bohatá na pryskyřici a speciální procesy lepení zajišťují výrazně snížené bobtnání laminátové podlahy.

Velmi důležitým aspektem nové laminátové podlahy MY FLOOR je ekologie a životní prostředí. Kvalitní a odolné laminátové podlahy mají dlouhou životnost, ale součástí precizně kontrolovaného výrobního procesu, je i důraz na ekologickou likvidaci. Německý výrobce Kronotex otevřeně poskytuje dostupné informace k hodnocení životního cyklu produktů na bázi dřeva (EDP) a pyšní se i certifikátem Modrý anděl.

Ihned k odběru je 10 dekorů, ostatní s dodací lhůtou do 2 týdnů.

Více o nabídce ZDE.

Řada Residence je speciální řada, mistrovský kus výrobce. Extra široká a dlouhá prkna v autentickém a elegantním vzhledu přírodního dřeva a ve vysoké kvalitě mluví samy za sebe. Navíc má zvýšenou odolnost proti vlhkosti.

Všechny podlahy z řady Cottage nabízí skvělý pocit pohodlí a vytváří dobrou atmosféru. To jinak dokážou pouze dřevěné podlahy. A pokud vyskočí z ohně malá jiskra, není to vůbec žádný problém. Laminátové podlahy jsou těžko vznětlivé a vysoce odolné.

www.asko-as.cz

 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.