19.02.2020 | Zprávy

Po 28 letech na trhu a pobočkách v Praze a Brnu jsme i v Ostravě  pro firmy a řemeslníky otevřeli prodejnu s širokou, specializovanou nabídkou.

Široký výběr  těsnění (Sico Rubena, Primo, Trelleborg a Q-loan/ Schlegel), kartáčů (Stribo a Ellen), kartáčků na posuvné aplikace Schlegel, padací prahy pro bezbariérové vstupy Elton a Planet, pěny a  tmely TKK, Illbruck, Emfi, protipožární těsnění a manžety Pyroplex,  stříkací lepidla Tensor a Gekko, skryté panty Cemom Moatti, prvky Illbruck I3 pro správnou montáž oken a PURENIT. 

Pro Česko a Slovensko jsme hlavním partnerem 16 výrobců z EU, a partnerem tuzemských výrobců Sico Rubena, v kování ASSA Abloy, Hobes a Rostex. Široký výběr hmoždinek a vrutů zajišťuje spolupráce s HPM Tec, Fischer a Klimas. V prodejně Vás rovněž očekávají barvy a nátěry na ochranu dřeva Lignofix od Stachemy, štetce, válečky, pásky, spreje PRISMA a ochranné pomůcky Schuller, pro montáž oken, dveří a obložek pak svěrky a výztuhy Bessey, zvedací vaky Winbag.

Kompletní nabídku sledujte na www.okentes.cz.   

  

Web i katalog je pro seznámení důležitý, ale pouze při osobním nákupu, na adrese Slovenská 1085/1a, Ostrava – Přívoz máte možnost se podrobněji se sortimentem seznámit a navázat dlouhodobou spolupráci.

Tým Okentěs se na Vás těší.